ŠOKANTNO PRIZNANJE NAŠEG PEVAČA: Odlazak Ksenije Pajčin me je SLOMIO, a sa naslednicom više nemam kontakt!

Autor: P. R.

Zabava

26.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni dugo čuvani detalji iz prošlosti!

ŠOKANTNO PRIZNANJE NAŠEG PEVAČA: Odlazak Ksenije Pajčin me je SLOMIO, a sa naslednicom više nemam kontakt!

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

Dača Dak, poznata dens zvezda devedesetih, posle gotovo 20 godina odlučio je da se vrati u javnost, te otkrio brojne detalje o svojoj muzičkoj karijeri. U razgovoru, Dača se prisetio i svojih saradnica iz grupe Dak - Ksenije Pajčin i Coke, i otkrio kako je došlo do njihove saradnje.

Naime, Dača kaže da ga je Ksenijin odlazak pogodio, a da sa njenom naslednicom u grupi više nema kontakt, prenosi Kurir.

- Skoro 18 godina nisam bio u zemlji i neke kontakte sam izgubio. Što se Coke tiče, s njom sam izgubio kontakt, neko vreme smo se čuli, ali sam menjao zemlje. Ono što znam od zajedničkih prijatelja je to da je gospođa Coka, hvala bogu, dobro, da su deca živa i zdrava, što je najbitnije.

Republika

Foto: printscreen

Dača Dak

Prva pevačica grupe Dak bila je Ksenija Pajčin. Kako ste se upoznali?

- Bila je mlađa od mene pet godina. Viđao sam je kod Bebe i Huse, bila je klinka, lepa, lepo je igrala. Uvek je bila prelepa. Našli smo se kad sam radio s mojim prvim aranžerom Dorijanom. Ona je tada bila kod njega sa dve drugarice, htela je nešto svoje da radi. Sreli smo se na vratima. Ona je izlazila, ja ulazio. Tad smo popričali i razmenili smo brojeve telefona. Pitao sam Husu i Bebu za nju, rekli su mi da je otišla da proba sama da radi, pa sam rešio da porazgovaram s njom. Videli smo se na Banovom brdu, ona je tamo živela, a ja u blizini, na Čukaričkoj padini. Tako je sve počelo. Imao sam četiri ili pet pesama snimljenih kada sam počeo s njom da radim: "San", "Dačo, volim te"... Rekao sam joj da bude tu, da otvara usta, kada može da peva, neka peva preko lid vokala. Bili smo sjajan duo.

Republika

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ksenija Pajčin

Koliko je bila u grupi?

- Dve godine. Na prvoj ploči je bilo tri vokala - Tamara Laketić, Marija Mihajlović i Ivana Negativ. Na drugoj ploči je Ksenija pevala dve pesme: "Hej, Dak, ti si mrak" i "Ljubavni napitak". U ostalim pesmama bila je kombinacija Marije i Tamare, Ivana nije, jer je tad već krenuo Tap 011. Dakle, na prvoj ploči nije pevala Ksenija, na drugoj je snimila te pesme za koje smo procenili da ona to može da iznese. Trudio sam se da pesma prođe dobro, jer to je najbitnije, a da li peva ova ili ona, jeste bitno, ali nije najbitnije. Nikada nisam to krio, na omotima je pisalo ko koju pesmu izvodi, stvarno s tim nisam imao problem.

Ni Coka nije pevala?

- Na ploči na kojoj je "Pedro", pesma koju je otpevala Marija Mihajlović, postoje dve numere koje je otpevala Coka. Ponosan sam na sve što smo uradili, imao sam odličnu saradnju sa svima.

Republika

Foto: printscreen

Dača Dak

Kako si podneo Ksenijinu smrt?

- Tada sam bio u nekom međuprostoru, malo ovde, malo u inostranstvu. Njena smrt me je baš pogodila, s njom sam imao lepe trenutke. Zajedno smo prošli mnoge stvari, imali smo odnos pun poštovanja i ljubavi. Baš me je pogodilo, ali pošto poznajem njenu porodicu, bilo mi je nezgodno da nešto puno o tome pričam. Ne bih želeo da se vraćam na tu tragediju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading