BIO SAM OBEZBEĐENJE BIJELOG DUGMETA: Alen Islamović otkrio kako je čuvao Bregovića!

Autor:

Zabava

19.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Islamović najavio veliki koncert Bijelog dugmeta za doček Nove godine, ali i proslavu 50 godina postojanja grupe.

Danas je u restoranu "Tri šešira" na Skadarliji održana konferencija za medije povodom dočeka Nove godine u Herceg Novom. Stevan Katić, predsednik opština Herceg Novi i Milja Vitorović dirktorka TO Herceg Novi spremili su mnogobrojne manifestacije za predstojeću 2024. godinu, kroz šta su nas danas sproveli.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra, za provodod će biti zaduženi Alen Islamović, koji je danas takođe bio u pomenutom restoranu.

Alen je pred našim kamerama otkrio da će Bijelo dugme proslaviti 50 godina postojanja i to baš u novogodišnjoj noći, kad će nastipati u Gerceg Novom i biti zaduženi da svi gosti imaju nezaboravan provodom i steknu utiske koje će pamtiti ceo život. Islamović je sve vreme uživao u viskiju i povodom lepih vesti nazdravio sa svima koji su bili prisutni na današnjen događaju. 

Alen je pred našim kamerama govorio šta može da se očekuju na koncertu koji se sprema 31. decembra u Hergeg Novom. 

Republika

Foto: Republika

Alen Islamović

- U Budvni je bilo jako lepo, a mislim da će ova biti najbolja. Slavimo 50 godina i sigurno ćemo da pripremimo najbolji program i najlepši doček. Bitno je da dođu ljudi koji vole Bijelo dugme, Nove fosile, to nas zanima, a mi ćemo da se bavimo programom - rekao je Alen. 

Da li ste imali neku letnju ljubav kad je Herceg Novi u pitanju? 

- Nisam odavde, bolje da kažem. Beograd mi je doneo puno stvari u ovoj ulici gde imamo promociju sam 1978. godine bio vojni policajac, pa sam morao da dođem ovde i da proed "Tri šešira" prođem 50 puta. Ja sam hapsio vojnike koji su pravili nered po Beogradu. Kroz vojni rok sam upoznao Beograd, čak sam bio obezbeđenje na velikom koncertu Bijelog dugumeta koji su pravili na stadionu Partizana. Nema ko nije bio, a ja sam bio na dužnosti. Čuvao sam Gorana Bregovića, Bebeka i Prljavo kazalište. Tad nisam mogao ni da zamislim da ću biti sa njima. Došao sam u grupu iz provincije - govorio je Alen za Republiku.

Na početku teksta možete pogledati Alenovu celokupnu izjavu. 

Republika

Foto: Republika

Alen Islamović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading