EKSKLUZIVNI SNIMCI SA NEPOSTOJEĆEG KONCERTA: Ana Nikolić u Areni imala i specijalnu GOŠĆU - izgorele društvene mreže!

Autor:

Zabava

08.10.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mrežama napravili haos zbog nepostojećeg koncerta Ane Nikolić u Areni!

EKSKLUZIVNI SNIMCI SA NEPOSTOJEĆEG KONCERTA: Ana Nikolić u Areni imala i specijalnu GOŠĆU - izgorele društvene mreže!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Popularna pevačica Ana Nikolić je svojevremeno otkazala svoj koncert u Areni zbog svađe sa bliskim saradnicima, a on je trebalo da bude održan sinoć. Fanovi nisu zaboravili Anu, pa su tako sinoć na društvenoj mreži Tviter postale popularne šale na račun nepostojeće Arene.

- Danas je trebalo da bude koncert Ane Nikolić u Areni, ali je nažalost otkazan. Činjenica je ta da ako je iko zaslužio da je napuni, jeste ona. Žena koja je samo krenula pogrešnim putem, njen izbor, nadam se samo iskreno da će se vratiti na pravi put. Ali da ona jeste zvezda - glasio je jedan od tvitova.

- Šaljite snimke večeras sa Ane Nikolić. Ko ide? - šalio se drugi tviteraš.

- Ekskluzivna slika sa početka koncerta: otvorila je sa "Januarom" pošto je sa tom pesmom počela i karijeru, ZVEZDA BRE - nizali su se dalje tvitovi.

Neki ljudi su otišli korak dalje, pa su zaključili da bi na nepostojećem koncertu Anina specijalna gošća bila Nataša Bekvalac, te su podelili snimak iz jedne emisije gde su obe gostovale.

- Ana Nikolić i Nataša Bekvalac večeras pokazale zašto su među najjačim ribama na našoj sceni - bio je opis uz kvazi snimak sa koncerta.

- Hoću da se vrati stara Ana - pisali su neki.

Inače, Ana je nedavno izjavila da bi volela da bude gošća svoje koleginice Milice Pavlović u Areni, te istakla da su obe bile izmanipulisane kad su zaratile tokom afere "Provereno". Ana je izjavila i da planira koncert na Ušću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading