HRVATSKE ZVEZDE ZAKAZALE: Samo je Rozga čestitala Priji na neverovatnom USPEHU, komšije i dalje u ŠOKU!

Autor:

Zabava

05.10.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati i dalje šokirani uspehom Aleksandre Prijović, mnogi se pitaju kako je uspela da zakaže i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni!

HRVATSKE ZVEZDE ZAKAZALE: Samo je Rozga čestitala Priji na neverovatnom USPEHU, komšije i dalje u ŠOKU!

Foto: ATA Images

Popularna mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je rasprodala i treći koncert u zagrebačkoj Areni, a potom zakazala i četvrti, za koji su karte planule.

Na tome čestitale su joj brojne poznate ličnosti u Srbiji, ali kod komšija nije takav slučaj, te joj je čestitala samo jedna.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Rozga

U pitanju je pevačica Jelena Rozga koja je ostavila emotikon srca ispod više Aleksandrinih objava, u kojima se posebno zahvalila fanovima na interesovanju za njene koncerte.

Republika

Foto: Instragram.com

Rozga čestita Priji

Takođe, Jelena je na jednoj od objava napisala komentar "bravo", na šta je Aleksandra odgovorila:

- Ljubim te mila moja - odgovorila je Aleksandra Jeleni.

Republika

Foto: Instragram.com

Rozga čestita Priji

Prilog o našoj mladoj muzičkoj zvezdi, koja će u hrvatskoj prestonici nastupati početkom decembra, pušten je sinoć na tamošnjoj televiziji i to u informativnom programu, gde su se voditelji čudili Prijinom uspehu.

Više od 50.000 ljudi želi u Zagrebu da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu. Kako je mladoj Srpkinji to uspelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije? - rekli su spikeri u "Dnevniku" hrvatske televizije "Nova".

Republika

Foto: IM Live Production, Printscreen

Aleksandra Prijović, voditelji hrvatskog "Dnevnika"

Mnogi hrvatski portali danas su objavili vesti koje nose naziv "Ko je Aleksandra Prijović?", kako se mnoge komšije pitaju ko je srpska zvezda koja je uspela da nadmaši njihove pevače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading