SLOBA SE SELI NA KOSOVO I METOHIJU! Ispunio sebi veliku želju, pazario još jednu nekretninu!

Autor:

Zabava

22.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici imanja se sele u inostranstvo, pa hitno prodaju posed nadomak Kosovske Mitrovice, što je folker saznao i rešio da tu napravi oazu mira za porodicu.

SLOBA SE SELI NA KOSOVO I METOHIJU! Ispunio sebi veliku želju, pazario još jednu nekretninu!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović kupio je veće imanje na Kosovu i Metohiji, pa na prostranom placu planira da napravi dve kuće. Kako Republika saznaje, Radanović je došao na ovu ideju kad je pričao s našim ljudima koji zbog odlaska u inostranstvo za povoljnu sumu moraju da prodaju imovinu nadomak Kosovske Mitrovice, pa mu je to dobrodošlo s obzirom na to koliki je patriota i da često odlazi na KiM.


- Sloba i Jelena često idu na Kosovo.Tamo obilaze manastire, imaju dosta prijatelja s kojima su u kontaktu i slučajno se potegla priča oko placa preko proznanika. U pitanju je veliko imanje na kom mogu i tri kuće da se sagrade. Prostrano je i oko imanja je priroda, što se njemu najviše svidelo zbog toga što planira s decom i Jelenom tu da se odmara. Na placu postoji jedna kuća, ali bi Sloba to srušio jer je više kao pomoćno odeljenje i napraviće dve nove. Ti vlasnici nisu hteli da se cenkaju, Slobu inače znaju, poznato im je koliko voli da odlazi dole i oko cene su se odmah dogovorili iako je insistirao da mu ne daju nikakav popust - priča nam na početku izvor blizak pevaču i u nastavku otkriva da je Radanović nekoliko puta dolazio da bi procenio kad može da počne s radovima, ali se nije zadržavao jer još nema gde da se prespava:

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović


- Sloba je dolazio s drugovima i nekim muzičarima. Dođu tu, proćaskaju i popiju kafu, pa odu. Gledao je kad bi mogao da počne s radovima na imanju. Ipak, tu mnogo toga treba da se raskrči da bi se počelo s gradnjom. Komšije već znaju da će on da kupi imanje i čudile su se kako uopšte stigne da svraća s obzirom na to da non-stop radi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačem da bismo ga pitali kako protiču eventualni radovi, ali se nije javljao na telefon poznat redakciji.

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena

 


Živi u vili od 500.000 evra


Sloba se sa suprugom Jelenom nedavno skućio i uselio u čuvenu karingtonku u elitnom delu Beograda, vrednu čak pola miliona evra. Kako je naš portal prvi pisao, Radanović je tada mesecima razgledao nekretnine po prestonici, sa željom da se u jednoj skući i uživa s porodicom. Pored vile, vlasnik je i jednog restorana u Beogradu, tako da mu biznis i na tom polju cveta.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Viki

22.09.2023 23:25

Ima vilu u Bg gde zivi, kupio vilu u Slankamenu za odmor i sad imanje na Kosovu bravo

Pamela

22.09.2023 23:43

Svaka cast Slobo i Jelena

Vladimir iz Kleka

23.09.2023 17:09

@Pamela - Jano podguzna muvo dokle ces da uzdizes "medenu "Jeku i tupka Radanija?Nije bolest sve sto boli!

Nanica

23.09.2023 15:52

Idi i ne vracaj se !Srecan put i ostani tamo!