SVE VIŠE ZADRUGARKI POVEZANO SA DESINGERICOM: Sandra Rešić otkrila kakav je skandalozni reper!

Autor:

Zabava

20.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica otkrila detalje o reperu za koje niko nije znao!

SVE VIŠE ZADRUGARKI POVEZANO SA DESINGERICOM: Sandra Rešić otkrila kakav je skandalozni reper!

Foto: ATA Images

Skandalozni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa na kojim je svoju publiku gađao čarapama, lupao patikama po glavi ili ih polivao alkoholnim pićima. 

Njegova publika se ne žali na te postupke, već uživa u tome i takva iskustva rado deli na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: ATAImages

Desingerica

Mnoge njegove kolege govore da je on drugačiji kad kamere nisu upaljene, a među njima bila je i bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić, koja je u jednoj emisiji govorila kakav je Desingerica u privatnom životu. 

- Razlika je za 180 stepeni, odrasla sam sa njim, Desingarica je za njega scenski nastup, kao što ga imaju sve svetske zvezde. Međutim, Dragomir Despić (prim. aut. pravo ime repera) sa kojim sam ja odrastala, kada smo imali 20 godina, on me zvao da mi kaže da dolazi po mene kabrioletom. Mi tada nismo imali ni za cigare, pa sam ga pitala odakle mu pare, a on mi je rekao da se ne brinem i da siđem. Kada sam to učinila, on je došao Jugom kome je isekao krov, odnosno lim, a nije ga ni skinuo do kraja, već je krov faktički lepršao nazad - započela je pevačica, pa nastavila:

- Potom je izvirio iz tog starog Juga i rekao 'a bajo? Upadaj!' Ja Despića znam kao porodičnog čoveka, koji ima malu devojčicu, on je posvećen svojoj ženi, maltene nigde ne ide bez nje. Devojčica im je fenomenalno vaspitana. Ljudi generalno njega ne kapiraju, a kod nas je tako, kada nešto ne razumemo mi osujemo paljbu, ispsujemo, uperimo prstom - pričakla je Sandra za Kurir. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra Rešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading