CELU NOĆ SLAVILA SA NOVAKOM I KOŠARKAŠIMA! Ceca stigla na snimanje UMORNA, svi gledali u njene NOGE! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

13.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca se pojavila u izazovnoj crnoj haljini, svi gledali u njene noge!

U Grandovom studiju na Košutnjaku danas počinje snimanje prve emisije 17. sezone takmičenja "Zvezde Granda". Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta, a članovi žirija su  polako počeli da pristižu.

Među prvima je stigla Svetlana Ražnatović Ceca, koja je bila, kako je rekla, umorna od posla, i nije bila raspoložena da daje izjave.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca stigla na snimanje takmičenja "Zvezde Granda"

Ceca se pojavila u izazovnoj crnoj odevnoj kombinaciji, koja je otkrivala njene noge, dok je kosu pokupila u rep.

Podsetimo, Ceca je do kasno slavila sa našim košarkašima i teniserom Novakom Đokovićem, kojima je pevala na proslavi, nakon jučerašnjeg dočeka na balkonu Skupštine grada. Sinoć nam je otkrila kako se oseća pred slavlje, kao i kako se osećala dok je pratila naše sportiste.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca stigla na snimanje takmičenja "Zvezde Granda"

Oni su šampioni... Vriska, navijanje, pa onda Nole, pa fudbaleri, taj čitav dan je bio za srčani udar... U celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svi su pratili, ceo region je navijao za Srbiju - istakla je Ceca.

Bila je želja da ja, Sale Matić i Georgiev uveličamo slavlje. Za mene je to čast, biti među najboljima. Gledala sam okupljane mase, Nole me je rasplakao, Boriša, šta drugo da kažem... - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading