DA LI JE ONA NAJZGODNIJA VODITELJKA RTS-A? Svi uzdišu za njenim brutalnim oblinama i nogama, pašćete u nesvest kakva je lepotica (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona važi za najlepše lice Javnog servisa!

DA LI JE ONA NAJZGODNIJA VODITELJKA RTS-A? Svi uzdišu za njenim brutalnim oblinama i nogama, pašćete u nesvest kakva je lepotica (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivana Milenković

Voditeljka Javnog servisa Ivana Milenković već više od deceniju krasi male ekrane, a mnogi gledaoci su mišljenja da je upravo ona najlepše i najzogdnije lice Radio-televizije Srbije.

Naime, Ivana je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde neretko objavljuje fotografije iz privatnog života, te je tako njeni pratioci mogu videti u svakoj prilici, pa i trenutke sa letnjeg odmora, koji su, ako je suditi po komentarima, sve ostavili bez teksta.

Lepa voditeljka pozirala je na obali grčkog grada Solun u kratkoj, plavoj haljini na bretele, a mnogi se nisu libili da joj stave do znanja koliko ih oduševljeva svojim fizičkim izgledom.

"Najlepša voditeljka RTS-a", "Prelepa, kao i uvek", "Prava dama sa stilom", "Svaki put nas sve više očaravaš", "Nema lepše žene od tebe", "Tvoja lepota je nerealna", glasili su samo neki od komentara ispod njene objave.

Inače, Ivana se nakon letnje pauze vratila na male ekrane, što je takođe mnoge obradovalo, jer će ponovo imati da je gledaju u emisiji "Jedan dobar dan", koju vodi zajedno sa svojim kolegama sa Javnog servisa.

Podsećanja radi, Ivana Milenković važi za jedno od najomiljenijih TV lica, a novinarstvom je počela da se bavi 2011. godine, kao autor priloga iz arhitekture u emisiji "Sve boje života" na Radio-televiziji Srbije. Vodila je "Kontekst 21", "Studio znanja" i "Kulturni dnevnik", a potom je prešla i na Jutarnji program RTS-a. Govori čak četiri strana jezika, i to engleski, francuski, španski i italijanski jezik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading