PRVO OGLAŠAVANJE DESINGERICE: Nakon izlaska iz pritvora uputio važnu poruku!

Autor:

Zabava

09.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se obratio svojim fanovima putem društvene mreže!

PRVO OGLAŠAVANJE DESINGERICE: Nakon izlaska iz pritvora uputio važnu poruku!

Foto: ATAImages

Desingerica

Dragimir Despić Desingerica, koji je juče priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, kontroverznom reperu bilo je određeno zadržavanje u trajanju do dvanaest sati, a kako saznaje Kurir, on je danas napustio policijsku stanicu.

On se nakon toga večeras prvi put oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i svojim vernim pratiocima pokušao ukratko da objasni šta se desilo, ali sve detalje obećao tek kad mu se završi godišnji odmor, jer mu je nakon nastupa tokom celog leta treba pauza. 

Republika

Foto: instagram.com

Desingerica Instagram

 - Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao štov izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Podsećamo, reper je, inače, noć pre hapšenja imao nastup u Čačku, koji je posetio i jutjuber Baka Prase. Njih dvojica su proveli ceo dan zajedno jer su snimali video za Bakin kanal, a kako se može zaključiti po storijima na Desingericinom Instagram profilu, zajedno su i bludničili na nastupu.

Republika

Foto: ATAImages

Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Pobesneli Laloš

10.09.2023 20:56

Prostak i nabeđena veličina.