ISPLIVALA DŽEHVINA VRUĆA SLIKA: Pevačica pokazala preplanule grudi, niz njih se SLIVA ZNOJ!

Autor:

Zabava

03.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da šokira svojim vrelim izdanjima.

ISPLIVALA DŽEHVINA VRUĆA SLIKA: Pevačica pokazala preplanule grudi, niz njih se SLIVA ZNOJ!

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović svojim objavama na društvenim mrežama redovno privlači jako veliku pažnju, a zbog provokativnih izdanja jako često dobija brutalne kritike i žestoke osude. Međutim, mladu pevačicu to po svemu sudeći ne remeti, jer iz dana u dan svoje fanove iznenadi nekom novom vrelom fotografijom ili video-snimkom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram

Ona je sad još jednom oduševila sve, kad je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svog oznojenog dekoltea. Poznato je da pevačica mnogo vremena provodi u teretani, gde naporno trenira, kako bi svoj izgled dovela do savršenstva. Posle jednoj od treninga ona je slikala svoj dekolte, niz koji se slivao znoj, a kako je Teodora celo leto nastupala na primorju, vidi se da i dalje ima preplanuli ten. 

- Lagana nedelja - napisala je pevačica uz sliku koju je okačila.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović pokazala grudi

Podsećamo, Teodora je nedavno na društvenoj mreži Instagram potkačila bivšeg dečka Anđela Rankovića, a njen potez pokrenuo je lavinu komentara. 

Čim vidim da pratiš profil Apolon sa Zvezdare, sve mi je jasno - poručila je Teodora, koja je indirektno potkačila svog bivšeg dečka Anđela Rankovića, kog su baš u "Zadruzi", kada je bio s njom u vezi, prozvali Apolonom sa Zvezdare, budući da je iz tog dela Beograda.

Republika

Foto: TV Pink

Teodora Džehverović i Anđelo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Drug MARKO

03.09.2023 22:04

Dzehva. Ha,ha,ha. Ko je ta?