LUDNICA U UGRINOVCIMA! Darko Lazić stigao po mladu, pa ZAPLAKAO - pogledajte kako je Katarina ZABLISTALA U BELOM! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

30.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite dešavanja iz Ugrinovaca uživo na portalu Republika!

Republika se nalazi na licu mesta u Ugrinovcima, ispred rodne kuće Katarine Stojanović, neveste Darka Lazića. Tamo smo porazgovarali sa članovima njene porodice. Oni su napravili ludo veselje, dok su čekali da mladoženja stigne sa svatovima. Katarinin zet je zapucuo iz puške, dok se njena sestra latila mikrofona i zapevala za sve goste.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Darko se pozdravio sa Katarininim roditeljima srdačno i izgrlili su se pred svima. Lazić se pozdravio sa ostalim članovima Katarinine porodice, a potom izvadio novčanik i okitio muziku.

- Hvala lepo, mladoženja, neka je sa srećom - rekli su mu muzičari.

Katarinin zet, muž njene sestre Tijane, dao je Darku pušku, a pevač je zapucao u jabuku. U jednom trenutku mu je zakočila puška, a kad je opalio, iz prve je pogodio jabuku.

Darko je sa svatovima krenuo ka Katarininoj kući. Njen brat Dušan je "prodao" mladu, a potom je Lazić zajedno sa najbližima ušao i pokucao Katarini na vrata. Mlada je zablistala u beloj venčanici, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

 

Mlada je sačekala mladoženju, koji je zaplakao kad ju je video. Potom su zajedno izašli iz kuće, gde je ona povela kolo i nastala je potpuna ludnica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading