KO JE UHAPŠENI MAHIR PETROVIĆ? Sumnjiči se da je USMRTIO pešaka, a oko njega su se SVAĐALI Ceca i Bosanac!

Autor:

Zabava

30.08.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač je u takmičenju "Zvezde Granda" napravio potpunu pometnju!

KO JE UHAPŠENI MAHIR PETROVIĆ? Sumnjiči se da je USMRTIO pešaka, a oko njega su se SVAĐALI Ceca i Bosanac!

Foto: Printscreen/facebook.com/MahirPetrovic12

Policijski službenici PU Bugojno uspešno su rasvetlili ubistvo koje je počinio 26-godišnji vozač na području Gornjeg Vakufa. Vozač je automobilom usmrtio pešaka, a zatim pobegao s mesta nesreće. Kako su saznali bosanski mediji, uhapšeni mladić je Mahir Petrović, učesnik "Zvezda Granda".

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/GrandOnline

 

KO JE MAHIR PETROVIĆ?

Mahir dolazi iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, ima 26 godina i po profesiji je frizer. U slobodno vreme trenirao je karata. Za sebe je u takmičenju govorio da je uporan, a da mu je mana dug jezik. Muzički uzor mu je Jašar Ahmedovski. U takmičenju je došlo do drame prilikom izbora mentora.

Naime, dok je bio u takmičenju, oduševio je žiri, pa je tako završio nastup sa pet glasova, što je bilo dovoljno da dobije mentora.

Saša Popović je zaključio da bi Mahir odabrao Bosanca za mentora da mu je dao glas, a onda se dogodio totalni obrt. Takmičar je samo za Bosketa zapevao akapela „Grana od bora“, a harmonikaš je odmah dao glas, ali posle nekoliko sekundi i povukao. U tom trenutku je Viki Miljković reagovala, koja je smatrala da kandidat treba da pripadne Ceci.

- Ceca ga je spasila, a vi ga dajete Bosancu – rekla je Viki, a Ceca se odmah naodvezala:

- Ja sam te spasila, a ti pevaš Bosancu i dajete ga Bosancu koji mu nije dao glas – nakon ovih reči, takmičar je zapevao Cecin čuveni hit „Poziv“ i napravio totalni šou na sceni.

- Ipak menjamo, Ceca ti je dala glas i znaš njenu pesmu, ipak ideš kod Bosanca – kazao je Saša i tako je Mahih zavšio kod harmonikaša u timu, zbog čega se Ceca dodatno iznervirala.

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/ZvezdeGrandaVIPPER

 

Kako saznaje portal "Avaz", Irfan Petrović, otac pjevača, pokušao je da zaštiti sina od krivičnog gonjenja, odnosno da sakrije ono što je uradio. On je danima obilazio auto otpade kako bi zamenio delove na automobilu kojim je Mahir usmrtio muškarca.Mahir je navodno bio u alkoholisanom stanju kada je usmrtio muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading