TANJA SAVIĆ SE SKINULA NAKON VERIDBE: Pevačica u mini bikiniju pokazala čime je zavela pilota, GRUDI kao stene!

Autor:

Zabava

27.08.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić pozirala na plaži!

TANJA SAVIĆ SE SKINULA NAKON VERIDBE: Pevačica u mini bikiniju pokazala čime je zavela pilota, GRUDI kao stene!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić javnosti je pokazala novog partnera Muhameda Mukija Bešića koji je inače pilot i 11 godina je mlađi od nje, a kako domaći mediji prenose, njih dvoje su se u tajnosti i verili.

Sada se Tanja nakon svega skinula u bikini i pokazala odličnu figuru. Društvo joj je pravila rođaka, koja po svemu sudeći podržava Tanjin odnos sa Muhamedom.

 

Podsećanja radi, nakon pisanja medija da se pevačica Tanja Savić verila za 11 godina mlađeg pilota, ona se oglasila emotivnom porukom na Instagramu.

U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču - podelila je status na Instagramu Tanja posle pisanja o njenoj veridbi.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić Instagram

 

Iako se mesecima šuškalo da je 11 godina mlađi Muhamed osvojio njeno srce, što je i sama pevačica potvrdila u martu, kada je priznala da je zaljubljena, ona ipak nije želela da otkrije njegov identitet. Sve do sada.

Kako pišu domaći mediji, od izvora bliskom pevačici, Tanja se na ovaj korak odlučila jer ju je Muhamed zaprosio na romantičnoj večeri u Egiptu, gde se trenutno nalaze na odmoru sa njenom decom. Ona je odmah rekla "da" mladom pilotu, iako se i dalje nije zvanično razvela od bivšeg supruga Dušana Jovančevića, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading