RAZAPELI GA NE MREŽAMA! Našeg jutjubera zbog objave o supruzi stavljen na STUB SRAMA!

Autor:

Zabava

26.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milana Stongmena na poslednjoj objavi na društvenim mrežama žestoko osudili nakon što je podelio sliku svoje supruge sa 16 kilograma viška nakon gubitka oca!

RAZAPELI GA NE MREŽAMA! Našeg jutjubera zbog objave o supruzi stavljen na STUB SRAMA!

Foto: instagram.com

Jutjuber i influenser Milan Jovanović, poznatiji kao Milan Strongman, na društvenoj mreži Tviter podelio je tešku životnu priču svoje supruge Jovane Jovanović, koja je imala jako stresan period, kroz koji je prolazila zbog smrti svog oca. 

Jovana se nakon gubitka oca ugojila 16 kilograma, a Milan je do detalja objasni kako je svojoj izabranici pomogao da lakše prođe kroz težak period i vrati izgled koji je ranije imala. 

 

https://www.republika.rs/tag/dejan-dragojevic/7871

 

- Otečena od plakanja, nesanica, košmari, zatvaranje u stan. Lekovi za smirenje, impulsivno jedenje brze hrane. Izgledalo je kao da će trajno da ostane "punije građe" bez osmeha. Odbijala svaki pokušaj da je pokrenemo. Potrebno joj je vreme. Stanje depresije nakon očeve smrti se nije popravljalo. Uzimam stan u Dobrim Vodama na proleće, na foru je nateram da pođe, sunce, more, drugi odlazak, morska hrana, po neki čučanj. Idemo u Meksiko hranimo se po pravilima zdrave ishrane, dosta se šetamo. Počinje leto dolazimo na našu gajbu u Dobrim Vodama. Sunce i more svima dižu raspoloženje. Diskretno kupujem strunjaču i tegove. U frižideru samo meso i salata. U restoranima riba i meso. Nema alkohola. Idemo u šetnje, plivamo. Hajde malo sklek na kolenima. Ali samo malo. Hajmo neki iskorak. Gle imamo strunjaču, gle imamo tegove. Počinje redovno da trenira po Strongmen metodi. Sunce, more, vežbanje, pravilna ishrana bez čipsa i pica i njeno raspoloženje biva sve bolje. Na pozajmljenoj vagi saznajemo da je smršala 16 kg. Ono što ne meri vaga je raspoloženje, energija, držanje.. Jovana ima 40 godina i iako se skoro predala vratila se. Dakle dragi moji nema opravdanja. Ako voliš sebe pokaži sovom telu pažnju i ono će uzvratiti - napisao je on u svojoj objavi. 

https://twitter.com/milan_strongman/status/1694723406707773838?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1694723406707773838%7Ctwgr%5Eaa471edb1aa973457ef4f8bcfa690a7a5e174fd3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpink.rs%2Fdomaci%2F527664%2Fsokantno-milan-strongmen-objavio-fotografiju-svoje-zene-koja-se-ugojila-16-kilograma-posle-smrti-bliske-osobe-komentari-na-mrezama-bili-su-brutalni

Međutim, njegovo oglašavanje izazvalo je razne komentare na socijalnim mrežama, gde je dosta ljudi sugerisalo da je Milanovoj suprugi bila potrebna stručna pomoć za mentalno zdravlje. 

Sve super i drago mi je što je uspela nego sledeći put priključi i psihoterapeuta jer depresije se ne leče šetnjom i hranom, već odlaskom kod stručnog lica i hemijom - glasio je jedan od komentara ispod objave.

Podsetimo, Milan je oženjen prelepom Jelenom Jovanović, koja se retko pojavljuje u javnosti, a u mladosti se slikala za "Plejboj" i prava je lepotica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

26.08.2023 16:17

Bitno da ste uspeli, da ste zdravi, srećni, zadovoljni. Svaka vam čast. Bravo za Jovanu