EMOTIVNA POSVETA POKOJNOJ KSENIJI PAJČIN: Sestra ubijene pevačice ovako obeležila rođendan, njen gest rasplakao naciju!

Autor:

Zabava

14.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Pajčin posvetila je sestri Kseniji tetovažu!

EMOTIVNA POSVETA POKOJNOJ KSENIJI PAJČIN: Sestra ubijene pevačice ovako obeležila rođendan, njen gest rasplakao naciju!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Sestra pokojne Ksenije Pajčin, Mia, sutra puni 26 godina, a sudeći prema objavama na Instagramu, rođendan uveliko proslavlja.

Na jednoj fotografiji prvi put je pokazala tetovažu posvećenu preminuloj sestri. Na podlaktici je diskretno napisano njeno ime, onako kako se predstavljala na estradi – "Xenia".

Republika

Foto: TikTok printscreen

Ksenija Pajčin

 

Mia je imala 13 godina kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, ali uprkos velikoj razlici u godinama i činjenici da su sestre samo po ocu, uspele su da ostvare divan odnos.

- Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da i ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je sestra Ksenije Pajčin u jednom intervjuu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mia Pajčin

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)

Loading