PRVI NASTUP NAKON PUCNJAVE: Prija zapalila Budvu u NIKAD IZAZOVNIJEM izdanju, svi gledali u OVO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

07.08.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović je nakon incidenta u Mostaru zapevala u Budvi!

PRVI NASTUP NAKON PUCNJAVE: Prija zapalila Budvu u NIKAD IZAZOVNIJEM izdanju, svi gledali u OVO! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Preksinoć je na nastupu popularne pevačice Aleksandre Prijović došlo do pucnjave. Ona je nastupala u jednom klubu u Mostaru i napunila ga je do poslednjeg mesta, a u jednom trenutku je pucano i pištolja.

Ona se juče oglasila i progovorila o incidentu.

- Pevali smo dok mikrofon i instrumenti nisu prestali da rade. Hvala vam... Mostar - napisala je Aleksandra na storiju na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Objava Aleksandre Prijović

Bosanski mediji su preneli da su uhapšene dve osobe.

- U 1.50 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Blagaju, južno od Mostara, došlo je do upotrebe oružja. Dve osobe su uhapšene i počeo je uviđaj i sprovodi se kriminalistička istraga - kazao je portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić za "Avaz". 

 
Aleksandra je dovela atmosferu do usijanja u prepunom lokalu, i nije ni slutila da će doći do ovakvih incidenata. Ona je pevala pred 5.000 ljudi, a u trenutku kada se desio nemili događaj, Prija je bila u bekstejdžu jer je napravila pauzu zbog kiše koja je padala.

Pevačica je sinoć imala prvi nastup nakon nemilog incidenta. Ona je napunila poznatu diskoteku u Budvi, a osim glasom, publiku je očarala i stasom.

Ona se pojavila u zanimljivom zmijastom kostimu, a prorezi na kukovima istakli su njenu savršenu liniju. Publika je sve vreme bila u transu zbog njenih hitova, a nastup je trajao do sitnih sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading