OPROŠTAJNA PORUKA ZA NOU MILIVOJEV REŽE POPUT ŽILETA: Pile moje malo, nikad te neću zaboraviti... (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

08.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje lede krv u žilama će vas naježiti!

OPROŠTAJNA PORUKA ZA NOU MILIVOJEV REŽE POPUT ŽILETA: Pile moje malo, nikad te neću zaboraviti... (VIDEO)

Foto: Pritnscreen

Noa Milivojev zverski ubijena

Tiktokerka Noa Milivojev (18) ubijena je na svirep način, a njeno raskomadano telo pronađeno je u stanu u Ulici Cara Lazara u Beugradu, za šta je osumnjičen Ognjen Dabetić (33).

Njena porodica, ali i prijatelji, potreseni su ovim jezivim činom, a mnogi se od nje opraštaju putem društvenih mreža. Jedna od njih je i Noina cimerka Marija, sa kojom je poslednjih meseci živela u Beogradu, a ona se emotivnom porukom obratila pokojnoj prijateljici.

Nikada te neću zaboraviti, pile moje malo. Stop nasilju - napisala je ona u snimku sa fotografijama Milivojeve.

 

 

Podsećanja radi, cimerka Noe Milivojev, Marija, u ispovesti za Republiku je otkrila sve o detaljima o poslednjoj noći koju je provela sa ubijenom tiktokerkom.

Živele smo zajedno u Beogradu, ona je nestala 17. juna, trebalo je da izađemo u gej klub, ona je rekla da ide kod dečka i počela je da plače, počela je da me ljubi, bilo mi je sumnjivo. Ona mi je rekla da idem, ja sam otišla i onda je dva dana nije bilo, a uvek mi se javljala, ja sam joj slala poruke, uvek mi se javljala i ja sam posle dva dana morala da prijavim da je nestala - rekla je Marija i dodala da je ona prijavila Noin nestanak.

Ja sam zvala policiju da prijavim, pa sam došla do njene mame Bobe, onda mi se žena javila, bila sam juče da dam izjavu i juče su je našli - istakla je potresena devojka.

Republika

Foto: Instagram.com

Noa Milivojev sa cimerkom Marijom

Marija je potom dodala da je Noa već imala probleme sa ubicom Dabetićem tokom veze, te da ju je on psihički i fizički maltretirao.

On je nju maltretirao, tukao, imali su lošu vezu, bili su skoro sedam meseci zajedno - ispričala je Marija za Republiku.

Republika

Foto: Društvene mreže

Noa Milivojev ubica Ognjen Dabetić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading