DŽEHVI PRETE NOVIM SNIMCIMA?! Milica Pavlović drži Teodoru u šaci, zbog ovoga ne sme da pisne!

Autor:

Zabava

28.06.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Milice Pavlović i Teodore Džehverović ne jenjava!

DŽEHVI PRETE NOVIM SNIMCIMA?! Milica Pavlović drži Teodoru u šaci, zbog ovoga ne sme da pisne!

Foto: RTV Pink

Milica Pavlović nedavno je potkačila Teodoru Džehverović, sa kojom je zaratila zbog repera Albina. Milica je izjavila kako je iznenađena zbog koleginice, koja joj se nije zahvalila kada je nastupala ispred Skupštine, u kostimu koji joj je poklonila i dopremila lično Pavlovićeva.

- Stalno posećujem studije i slušam mnoge pesme. Kada bih pustila sve demo-snimke koje imam u telefonu, nastao bi haos. Kada sam otišla kod Albina, on je bio nepoznat. I kada sam kupila pesmu "Šećeru", pružila sam mu ruku i uvela ga u posao - govorila je Milica.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčiić, ATA Images/Milan Maričić

 

Milica se, kako prenosi Star, čula sa Teodorom, a razgovor uopšte nije bio prijatan:

- Džehva je bila baš besna, pitala je Milicu šta je trebalo da znači ono za kostim i da je ispalo kako ga je ona njoj poklonila, a zapravo joj je samo donela iz Niša. Rekla je Tea da želi da zaustavi sve i da se zbog toga neće oglašavati, ali ako Milica nastavi, neće se libiti da uđe u ozbiljan medijski rat - govori za Star izvor blizak Teodori.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading