OVO JE TEŠKA PRIČA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: "Zvali su me seljankom zbog naglaska"

Autor:

Zabava

26.06.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad su me drugi učenici zadirkivali, nastavnici su govorili: "E mogli biste i vi malo da učite ovako i budete seljaci, pa da dobijete pet", prisetila se pevačica.

OVO JE TEŠKA PRIČA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: "Zvali su me seljankom zbog naglaska"

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

Pevačica Snežana Đurišić kaže da su je vršnjaci po dolasku u Beograd nazivali seljankom zbog kraljevačkog akcenta, kao i da se s tim nosila tako što je na kraju upisala džudo i tukla sve učenike iz razreda koji su je ismevali.


Snežana tvrdi da je, uprkos neprijatnostima, uspela da se izbori za svoje mesto, kako u školi tako i kasnije na estradi, kao i da je ne pogađaju komentari da deluje uobraženo.


- Sećam se da sam mnogo patila kad sam iz Kraljeva došla u Beograd s porodicom. Tamo sam imala divno detinjstvo i danas imam toplinu u grudima samo kad pomislim na taj kraj. Kad sam došla u prestonicu, zvali su me seljankom zbog naglaska koji sam imala, a ja, kako sam tvrdoglava po prirodi, namerno sam još i karikirala naglasak da bih druge nervirala. Dugo su me zezali vršnjaci, a ja sam počela da treniram džudo i tukla sam se, pa sam se izborila za svoje mesto. Na kraju sam mnogo učila i dobijala petice. Kad su me drugi učenici zadirkivali, nastavnici su govorili: "E mogli biste i vi malo da budete seljaci, pa da dobijete pet" - rekla je pevačica u emisiji "Iz profila", pa se osvrnula i na period srednje škole, kada je već poprilično ojačala i stala na noge:

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić se prisetila toga kako su je vršnjaci ismevali zbog naglaska

 


- Kasnije u muzičkoj školi sam stekla prijatelje s kojima sam i danas u divnim odnosima. Za mene je đačko doba ipak bilo prelepo, a čini mi se da ove mlađe generacije nimalo ne uživaju u blagodetima tog perioda. Drugima sam delovala uobraženo, ali nikad nisam bila nadmena.


Snežana kaže da joj je lepota u tinejdžerskim danima otvarala i druga vrata, te joj se pružila prilika i da učestvuje na takmičenju za mis Crne Gore.


- Bila sam prva pratilja na takmičenju za mis Crne Gore, imala sam dosta vetra u leđa i sanjala sam o velikoj popularnosti. To sam stvarno volela, malo sam bila narcis i svađalica, ali nikada nisam želela da budem egoista. I danas često vidim komentare da drugima delujem uobraženo, ali sam navikla na sve. Kako je vreme prolazilo, ja sam izgradila sebe, tako da ljudima u prvom planu bude moja karijera, a ne to kakva sam privatno. Imala sam nekoliko poziva za takmičenja u lepoti, na izboru za mis sam jednom bila četvrta, ali nekako sam odmah videla da to nije za mene. Nije mi bilo prijatno da se u kupaćem kostimu šetam po pisti. Nosim samo ono u čemu se najbolje osećam i ne zanima me tuđe mišljenje - zaključila je pevačica.

Foto: printscreen/instagram.com/estradnimuzickivremeplov

Snežana Đurišić se prisetila toga kako su je vršnjaci ismevali zbog naglaska

 


Duhovita sam i uporna na majku

Đurišićka kaže da je posebno duhovita na majku i da je samo najbolje osobine nasledila od roditelja.


- Moja mama je jedna izvorna, duhovita žena i ja sam znala da će to biti dobro u svakom smislu te reči i to sam nasledila od nje. Usput je veoma uporna. Roditelji su me odmalena vaspitavali i zato sam išla nekako uvek pravim putem. Važno je da se roditelji bave decom da bi sutra izrasli u dobre ljude - tvrdi pevačica.


Sin mi je jedva preživeo

Pevačica je jednom ispričala da joj je vera u boga pomogla kada je njen sin Marko doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, a zbog okolnosti pod kojim mu se desio udes njen sin je osuđen.


- Kada je moj sin bio u krevetu, satima sam razmišljala zašto nam se to dešava. Taj događaj sam veoma teško podnela, ali on me je i očvrsnuo. Lekari su mi rekli da je moj sin imao jedan odsto šanse da preživi, ali ja sam bila ubeđena da će ostati živ, čak i dok sam ga gledala na aparatima. Da li je to bila posledica mojih nada ili intuicije, ne znam. Bogu hvala, izvukao se, mada znam da će me taj događaj pratiti dok sam živa. Svako ko ima porodicu može da pretpostavi kako sam to podnela i svaki razgovor na tu temu potpuno me utuče. Kada se sve završilo, zaključila sam da sam jača od svega i da smo ipak srećni jer smo zajedno živi i zdravi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading