DŽEHVA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: Pozirala skoro gola, fanovi je provalili da se ZAIGRALA u "fotošopu"! HIT! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.06.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović raskrinkali pratioci na društvenim mrežama zbog velike upotrebe aplikacija za ulepšavanje!

DŽEHVA SE IZBLAMIRALA ZA SVE PARE: Pozirala skoro gola, fanovi je provalili da se ZAIGRALA u "fotošopu"! HIT! (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović često je na meti osude javnosti zbog svojih provokativnih fotografija koje učestalo objavljuje na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da neretko pretera sa golotinjom, ali i obrađivanjem slika.

Naima, Džehva se ponovo našla na udaru komentara jer su tviteraši primetili da je svoj stuk i stomak suzila uz pomoć "pametnih" aplikacija za ulepšavanje, ali pošto se radilo u video snimku, to jako čudno izgleda i promena je i više nego očigledna.

 

 

Džehva gori, ali stvarno nema potrebe za aplikacijama za sužavanje struka. Obratite pažnju na stomak, pobeglo im malo - glasio je jedan od komentara uz video snimak popularne pevačice, ispod kog su se ređali ostali:

"Ona se toliko isfotošopira na slikama da je to strašno, ne razumem šta fali njenom telu bez fotošopa? Jer moramo svi da imamo struk kao lutke, pa preteruju ga", "Hajde što ona ne voli sebe, nego što ovime samo daje pogrešan primer svim devočicama koje je prate", "Ovo baš jeftino sve izgleda"; "Totalno bespotrebno nabija sebi komplekse, svakako je zgodna, šta joj je", samo su neki od komentara ispod snimka koji je obišao društvene mreže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

11.06.2023 22:21

Ne volim kada pevačice pokazuju i nude svoje golo telo.