OVAKO IZGLEDA PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Brak lepe voditeljke pukao samo posle godinu dana! (FOTO)

Autor: P: R.

Zabava

10.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka priznala detalje kraha ljubavi!

OVAKO IZGLEDA PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Brak lepe voditeljke pukao samo posle godinu dana! (FOTO)

Foto: ATA Images

Malo ko zna da jedna od naših najlepših voditeljki, Sanja Kužet, iza sebe ima jedan neuspeli brak. Ona je, naime, sada u srećnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, ali malo ko zna da je pre desetak godina bila udata.

Sanja je, naime, svojevremeno bila u braku sa člana obezbeđenja televizije Pink. U pitanju je Zoran Piper, sa kojim Sanja ima takođe, jednog sina, Andriju.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju - izneo je tada blizak voditeljki tada, a svadba je napravljena u luksznom restoranu.

 

 

Ipak, ljubav nije potrajala pa su se razveli nakon godinu dana. 

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je tada voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet voditeljka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading