''RAĐAJU DECU SAMO DA BI ZADRŽALE MUŽEVE!'' Kaća Grujić iskreno o roditeljstvu: Olako shvataju sve, a nisu za to!

Autor:

Zabava

02.06.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić progovorila je o roditeljstvu i ćerki Katji.

''RAĐAJU DECU SAMO DA BI ZADRŽALE MUŽEVE!'' Kaća Grujić iskreno o roditeljstvu: Olako shvataju sve, a nisu za to!

Foto: ST/ D. Kadić

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o otvoreno o roditeljstvu i ćerki Katji.

- Katja raste, ima 17 meseci, penje se na lustere, na stolove, živahna je i aktivna, u tom je periodu kad je sve zanima i sve uči, zanimljivo joj je. Ujutru nju ostavim u vrtiću, pa odem na trening, a kad se sa istog vratim, to mi je drugi trening, dobro održavam liniju. Inače, Katju trenutno dadilja čuva jer smo Marko i ja kod Aleksandre - priča ona i ističe da je Marko blaži roditelj:

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić o ćerki

- Ima toga, Marko joj sve dozvoljava. Ja kad kažem ‘ne’, ona se rasplače i onda ode kod tate u zagrljaj. Kad su roditelji u pitanju, mislim da jedan treba da bude loš policajac, a drugi dobar. Ja se ne bunim da budem loš policajac, to znači disciplina i patrijarhalno vaspitanje - kaže pevačica i naglašava da pojedini roditelji olako shvataju roditeljstvo.

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić o roditeljstvu

- Ja uvek kažem da sve potiče iz kuće. Kako bih objasnila, živimo u nekom brzom, ludom vremenu. Žene, eto tako, dobijaju decu samo da bi zadržale muža, da bi se ostvarile u nekoj ulozi, a nisu spremne za to. Ljudi jako olako shvataju roditeljstvo, jako su teške uloge majke i oca, moraš da budeš predan i da iskreno voliš sve u vezi toga. Naravno da postoje teški trenuci kad dete ne sluša, ali treba ga učiti, ne ne znam kakvoj disciplini, ali da se znaju jednostavne stvari. Mi kad smo bili klinci znali smo da kad mama kaže ‘ne’, onda je to jasno, a danas kad roditelj nešto ne dozvoli, odmah se deca bacaju po podu, i svi skaču da dopuste nešto detetu. To je već problem, ali nemam pravo nikom da pričam kako da vaspitava svoje dete, ja znam kako ću svoje i to je to. Što se tiče tehnologija, pošto je još mala, ne mogu mnogo da joj branim, ali naravno da ograničavam crtane filmove, pa ne mogu da se gledaju pet sati - izjavila je Katarina za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading