I LEPOTA I PAMET! Tašta Ognjena Amidžića je PRIMARIJUS, Mina podelila sliku sa njom, izgledaju kao BLIZNAKINJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka se pohvalila da je lepotu nasledila od svoje majke!

I LEPOTA I PAMET! Tašta Ognjena Amidžića je PRIMARIJUS, Mina podelila sliku sa njom, izgledaju kao BLIZNAKINJE! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Lepa voditeljka Mina Naumović osvojila je srce svog kolege Ognjena Amidžića i javnost ne prestaje da bruji o njihovom odnosu. Mina na svom Instagram profilu često objavljuje objave sa putovanja, iz emisija, ali iz svog privatnog života. Koliko se vidi, Mina je mnogo vezana za svoju porodicu i ljubimce. Svojoj mami je nedavno čestitala rođendan, a pre nekoliko nedalja objavila je i fotografiju iz detinjstva, koju je nazvala "Nasledila sam od svoje majke", aludirajući na izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Minina majka je doktorka interne medice Zora Naumović i voditeljka neverovatno liči na nju, iako imaju različite boje kose. U Zorinoj biografiji stoji da je završila Medicinski fakultet u Novom Sadu 1983. godine, sa visokom prosečnom ocenom 9,66. Ministarstvo zdravlja joj je dodelilo zvanje primarijusa, a nakon završetka fakulteta u Novom Sadu, na Mediniskom fakultetu u Beogradu je završila specijalizaciju iz interne medicine sa ocenom 10, a potom i magistarske studije iz kardiologije.

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i njena majka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading