IZJAVE SU IM SRAMNE, NE DAM DA GA PERU: Nataša Šavija odbrusila žestoko Osmanu Kariću i Stefanovom advokatu!

Autor:

Zabava

21.05.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretučena starleta otkrila da joj se stanje dodatno zakomplikovalo!

IZJAVE SU IM SRAMNE, NE DAM DA GA PERU: Nataša Šavija odbrusila žestoko Osmanu Kariću i Stefanovom advokatu!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, ATAImages

Bivši zadrugar Stefan Karić i dalje se nalazi u pritvoru, kao glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje Nataše Šavije. Njegov advokat se oglasio nakon jedne od poseta, te istakao da Šavijine povrede nisu tako strašne kao što izgledaju, kao i da je u izveštaju video da je stanje bilo između lakših i težih telesnih povreda. I Osman Karić se oglasio nakon posete Stefanu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šavija, Osman i Stefan

- Tu noć kada se to desilo... On nije ni spavao kod kuće, već je čekao advokata da se vrati sa odmora da bi se prijavio u policiju. Čak nije ni znao da ima poternicu, mi smo to saznali preko portala. On je verovatno mislio da se potukao sa njom i da ju je samo malo jače udario i nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Ja sam ga pitao što, on mi je rekao da su drugovi već godinama i da se ponekad viđaju i izlaze. Nisu u vezi, ali su drugovi. Te večeri on je bio sa drugom na proslavi. U međuvremenu su se oni dopisivali i ona mu ga je pitala da dođe i eto, on ju je pozvao da dođe. Koji je razlog svega nakon toga nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio. Sud će videti ko je kriv. Ako je on udario, ja to ne opravdavam i treba da bude kažnjen. Ne znam. Devojku lično ne poznajem. Mene jesu pogodile fotografije. Pozvao bi devojku da vidim šta se desilo, ali dešavaju se razne stvari i ne bih želeo da me neko pogrešno shvati. Žao mi je te devojke i želim joj da što pre ozdravi - istakao je Osman za Kurir.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Nataša Šavija i Stefan Karić

Šavija se par dana ne oglašava, otkako joj se stanje zakomplikovalo, a sve ove izjave su je naterala da se obratio javno putem društvene mreže Instagram. Ona je objasnila da nije u stanju da daje izjave, kao i da uopšte nema lake povrede.

- Molim sve novinare za razumevanje, trenutno nisam u mogućnosti da dajem izjave i izveštavam o stanju i daljim procedurama. Nisam dobro, nije nimalo lako i ovo je ozbiljnije što sam mislila, za šta imam pokriće u vidu dokumentacije, da ne ispadne da kumam za nešto što je bezazleno. Molim Boga da se sve dobro i što pre završi, a onda ću ispričati kroz šta sam sve prošla. Ne zbog medijskog prostora, to me najmanje interesuje, nego kao što vidim po "nečijim" sramnim izjavama da sam ja zapravo dobro, da "dramim" bez razloga, a time sam sebi uskače u stomak, jer da zna šta je moglo da mi bude (i to uopšte ne preterujem, ne mogu to ni da prevalim preko usta), molio bi Boga samo da budem dobro (zbog svog najmilijeg jelte). Ne dam da se pere i to je moje pravo. Iza svake reči stojim i to će se dokazati. Nadam se da ovo golgoti dolazi uskoro kraj i da ću biti dobro, to mi je sad najbitnije - napisala je Šavija.

Republika

Foto: Instagram.com

Šavijino oglašavanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading