SANDRA REŠIĆ IMALA AFERU SA OŽENJENIM PEVAČEM! Isplivala burna prošlost pevačice, pretila čoveku sa ŽENOM I DECOM!

Autor: P. R.

Zabava

17.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu tajnu krije od svih!

SANDRA REŠIĆ IMALA AFERU SA OŽENJENIM PEVAČEM! Isplivala burna prošlost pevačice, pretila čoveku sa ŽENOM I DECOM!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sandra Rešić ne priča više o svom ljubavnom životu, a kako se saznalo, pevačica je pre dve godine imala aferu sa oženjenim pevačem. Naime, pre nego što je ušla u rijaliti "Zadruga" pevačica se navodno viđala sa kolegom koji ima ženu i dvoje dece.

- Sandra morališe svima, a krije ono što ije dobro po nju i što ne želi da se sazna. Ona je pre dve godine bila u šemi sa kolegom koji ima ženu i dvoje dece i ona ja sa njom čak u okej odnosima. Viđali su se tri meseca, ništa to ozbiljno nije bilo. Radili su neke neke svirke zajedno, tako se i spanđali, pa kad se ukaže prilika oni se vide. Međutim, on se nekome poverio i krenula je priča o njima. Malo pre nego što će Sandra ući u rijaliti, ona je iz čista mira krenula njemu da preti. Rekla mu je da ako nešto kaže za nju, da se neće dobro provesti! Čovek je bio u šoku. Pitao je da li više gubi on ili ona i zašto bi on to pričao, ali je ona baš povilenela, nešto se istripovala... Njemu je pukao film i rekao joj da će da joj zagorča život. Ona je uznemirena ušla u "Zadrugu", međutim, on nije hteo sebi da upropasti život, pa i dalje ćuti jer je još uvek sa ženom - priča izvor blizak pevačici za Star.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

Podsećanja radi, bivša zadrugarka Jelena Batos kaže da zna za ovu priču, ali da želi da zaštiti pevača koji ima ženu i decu.

- Imam poruke i neke dokaze da je Sandra bila ljubavnica pevaču. Neću reći kome, ali da, pretila je čoveku, pokušala je da se iščupa iz priče. Ma, saznaće se sve - kazala je bivša učesnica rijalitija.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tijana

17.05.2023 20:22

Ma, da li je moguće?! 😂😂😂😂