NIKOLA ĐORĐEVIĆ UHVAĆEN U PROVODU, NAKON ŠTO MU JE PRIJATELJ IZVRŠIO MASAKR: Podržao pevačicu koja javno preti pištoljem, pa je snimio za društvene mreže!

Autor:

Zabava

14.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Đorđević, prijatelj Uroša Blažića, i dalje se ne oglašava povodom zločina iza koga stoji njegov drug, a ovako provodi dane nakon njegovog hapšenja!

NIKOLA ĐORĐEVIĆ UHVAĆEN U PROVODU, NAKON ŠTO MU JE PRIJATELJ IZVRŠIO MASAKR: Podržao pevačicu koja javno preti pištoljem, pa je snimio za društvene mreže!

Foto: printscreen/instagram

Uroš Blažić (21) je u noći između 4. i 5. maja ubio osmoro mladih ljudi između 15 i 25 godina, ranivši još njih 14.

Njegov blizak drug, Nikola Đorđević, bivši dečko pevačice Sanje Vučić, potpuno se povukao nakon nezapamćenog zločina, a kako saznajemo, zbog prijatelja dobija jezive pretnje, zbog kojih nije mogao ni iz kuće da izađe.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Instagram

 

Međutim, Nikola je sada počeo da izlazi i provodi se, pa svima dokazao da ga pretnjama ne mogu zaplašiti i da on nastavlja svoj život po starom. Iako su svi očekivala da se oglasi i najstrašnije osudi zločin koji je izvršio njegov drug, Đorđević to ni dan-danas nije uradio.

Otišao je na nastup Anđele Ignjatović Breskvice, koja je pre samo nekoliko dana šokirala javnost snimkom na kom preti pištoljem, pa se usnimio za Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading