NEĆU ZVATI ŠAVIJU: Osman Karić otkrio u kakvom je odnosu Stefan bio sa brutalno PRETUČENOM starletom!

Autor:

Zabava

02.05.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da se sa sinom još uvek nije čuo, a sve informacije ima od Stefanovih drugara i od njegovog advokata!

NEĆU ZVATI ŠAVIJU: Osman Karić otkrio u kakvom je odnosu Stefan bio sa brutalno PRETUČENOM starletom!

Foto: Republika.rs, ATAImages

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, danas se oglasio i progovorio o optužbama na račun njegovog sina. Stefan je glavni osumnjičeni za napad na starletu Natašu Šaviju, koja se oporavlja u KC Vojvodina, a voditelj "Amnezije" tvrdi da nije imao kontakt sa sinom, kao i da će se on sutra predati policiji i dati izjavu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP

Stefan i Osman Karić

- Cele noći nisam spavao, nije mi dobro zbog svega što se dešava. Verujte mi, i dalje se nisam čuo sa Stefanom, ne mogu da ga dobijem od juče. Nemamo nikakav kontakt. Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će sutra otići u policiju u pratnji svog advokata kako bi dao izjavu, izjasnio se o ovom slučaju. Advokat mu je na odmoru zbog praznika, sutra se vraća, pa će zajedno otići u policijsku stanicu. To je sve što znam za sada, to je sve što su mi preneli njegovi drugovi - rekao je Osman danas za Pink.rs.

Karić je progovorio i o Nataši, tre priznao da je neće zvati.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Stefan Karić i Nataša Šavija

- Koliko ja znam Stefan i Šavija nisu bili u vezi kako se nagađalo već su samo dobri prijatelji. Nisam se čuo sa sinom, samo posredno preko advokata. Dobio sam broj od Šavije, ali neću zvati da se to ne zloupotrebi. Kao što sam već rekao, sve što znam je da će se Stefan sutra u prisustvu advokata pojaviti u policiji - ispričao je Karić za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading