EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO POL BEBE! Anastasija ispunila Cecinu želju, Gudelj van sebe!

Autor: P. R.

Zabava

27.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO POL BEBE! Anastasija ispunila Cecinu želju, Gudelj van sebe!

Foto: ST/D.KADRIĆ, Instagram/Printscreen

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Kako je Republika ekskluzivno saznala, mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće, te sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem čela prinovu, a kako nam dalje otkriva izvor blizak paru, u pitanju je devojčica.

Naime, kako saznajemo, Ražnatovićeva je potpuno promenila svoj život, te ne čudi što ne želi da se odvaja od svog izabranika koji živi u Španiji, pa tamo održava trudnoću.

- Otkako je saznala da je trudna, Anastasija je potpuno promenila životne navike, strogo vodi računa o tome kako se hrani, čak i trenira i dalje, što se može videti na njenim objavama na Instagramu. Zgodna trudnica, nema šta! Ona ide redovno na kontrole, ustanovljeno je da je sve u najboljem redu i da je u pitanju zdrava trudnoća - otkriva izvor blizak pevačici za Republiku.

Inače, Ceca je nedavno dobila unuka Krstana, a tada je istakla i kako bi volela da dobije unuku da neće žaliti para na nju.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca nedavno za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

27.04.2023 10:40

Cestitke Anastasija i Nemanja nek je sa srecom zbog prinova u porodici