PROZIVAO ME JE, UVEK SAM MU PRAŠTALA: Seka Aleksić otkrila NEPOZNATE detalje o životu Saše Vidića, pred smrt je imao samo JEDNU BLISKU OSOBU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.04.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seki je teško pala vest o smrti dugogodišnjeg saradnika i prijatelja!

Večeras se na RTS-u održava prvo veče festivala "Sabor narodne muzike Srbije 2023", a na crvenom tepihu pojavila se popularna pevačica Seka Aleksić, koja je dobila jednu od nagrada. Seka je ovogodišnja dobitnica Estradno-muzičke nagrade Srbije koju dodeljuje SEMUS. Priznanje će joj zvanično biti uručeno večeras na petom "Saboru narodne muzike Srbije" od strane predsednika Saveza Dragiše Golubovića, koji će biti direktno prenošen na RTS-u. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

Seka je istakla da je počastvovana što dobija ovu nagradu, a onda je za Republiku progovorila o preminulom kreatoru Saši Vidiću.

Podsetimo, njih dvoje su prošle godine obnovili saradnju i prijateljstvo, a pevačica je teško podnela njegovu smrt, koja se dogodila dan posle njenog rođendana.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

- To je bio šok za mene. Stanislav i ja smo planirali stajlinge sa njim, čuli smo se pre 10 dana. Teško mi je zbog toga, u četvrtak je sahrana. Iznenada se desilo. Ja sam u kontaktu sa njegovim najbližim članom porodice, to mu je rođak, koji je u Beogradu. Stresno je i teško je. Skoro je bio pa sam. Pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je sve, pa i mene, ja sam mu uvek opraštala. Ja njega volim. BIo je na mojoj promociji, posle toga smo se viđali i čuli. Bio je dobar čovek, ali neshvaćen za ovo vreme - rekla je Seka.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

Seka je istakla da u današnje vreme ima mnogo sujetnih ljudi, a pohvalila je kolegu Zdravka Čolića, te istakla da bi volela da bude kao on. Aleksićeva je poslala i poruku mira.

- 90% stvari je iz interesa. Ja znam da postoje dobri ljudi, poštene devojke koje žele da se udaju za princa. Malo je izvrnuto, sistem vrednosti je poremećen. Ja nisam deo toga, uvek ću glasno govoriti šta mi se ne dopada, uvek ću propagirati porodicu, veru, ljubav, da svi pokažemo ljubav ljudima - rekla je Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading