JELISAVETA ORAŠANIN SE DAVILA U DUNAVU! Glumica upala u ledenu reku, spasio je pecaroš, završila kod PSIHOLOGA!

Autor:

Zabava

23.04.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin imala je traumatičnu situaciju koju će pamtiti ceo život.

JELISAVETA ORAŠANIN SE DAVILA U DUNAVU! Glumica upala u ledenu reku, spasio je pecaroš, završila kod PSIHOLOGA!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Jelisaveta Orašanin sa košarkašem Milošem Teodosićem ima dvoje dece, a zbog ljubavi je otišla iz Srbije, ipak često je tu zbog posla, porodice i prijatelja.

Svoj privatni život se trudi da sačuva dalje od očiju javnosti, a sada je gostujući u jednoj emisiji govorila o sebi i svom detinjstvu, kao i o dramatičnom događaju koji će zauvek pamtiti.

- Okliznula sam se i upala u Dunav. Davila sam se. Sećam se drugarice koja je vrištala i nekog čoveka, a onda sam se isključila. Posle sam se probudila u kadi, jer me je sestra tuširala. Došla sam sebi. Mama nije shvatila što sam obučena. Posle je tražila tog čoveka, ali me je on samo doveo kući. Spasio me je pecaroš - rekla je glumica i dodala:

Foto: ATA Images

Jelisaveta Orašanin se kao dete davila u Dunavu

- Posle je čula od kolege na poslu ko je taj čovek, ali on je sutradan otišao na ratište. Od tada nisam čula za njega, a volela bih da ga sretnem. Dugo sam ga i sanjala. Neko mi pruža ruku. Pričala sam o tome sa psiholozima - ispričala je ona u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading