POSLE LAZIĆA, BARBARA BOBAK PREŠLA NA ŽENE: Darko joj ogadio muški rod, ona se bacila u lezbo akcije! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otkrila da joj se sviđaju pripadnice lepšeg pola.

POSLE LAZIĆA, BARBARA BOBAK PREŠLA NA ŽENE: Darko joj ogadio muški rod, ona se bacila u lezbo akcije! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivša devojka Darka Lazića i pevačica Barbara Bobak deluje kao da je prebolela bivšeg inastavila dalje sama, ali to je samo poza za medije i publiku. 

Kako mediji saznaju, pevačica nije dobro, a tom u prilog ide i činjenica da je mrtva hladna izjavila da sada juri žene, kao i da još nije sigurno kog je opredeljenja kada su partneri u pitanju.

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

 

- Ja ako popijem, pre ću da gledam žene i da ih startujem nego što ću da jurim muškarce. Možda imam te nagone, videćemo. ako je dobra riba, bila bih sa ženom. Te koje su se meni svidele bile su strejt. nisma imala sreće sa ženama do sada, videćemo - govori Barbara, koja je nakon raskida sa Darkom išla na psihoterapije, ali joj one očito nisu pomogle, piše Svet:

Foto: ST/V.Lukić, N. Mandić

Barbara Bobak, Darko Lazić i Katarina

 

- Jedina istina je da Barbara još uvek nije prebolela Darka i da je zbog njena omrzla muški rod. On joj je tiha patnja, mislim da ga nikad neće zaboraviti. Ona voli te toksične veze, a njihova je baš bila takva. Njemu se to očito smučilo, jer vidim da je sa Kaćeom drugi čovek, ona ga je ukrotila i dovela u red - govori izvor blizak Barbari.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading