AU, STANDŽO, ŠTA JE OVO? Pogledajte kako je Stanija Dobrojević izgledala pre svih operacija dok je HARALA po Americi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.03.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po komentarima, mnogi smatraju da je starleta tada bila izazovnija nego sad.

AU, STANDŽO, ŠTA JE OVO? Pogledajte kako je Stanija Dobrojević izgledala pre svih operacija dok je HARALA po Americi! (VIDEO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević poznata je po svojim izazovnim fotografijama, a sada je osvanuo snimak sa njenih početaka, na kojem se vidi kako je izgledala pre estetskih intervencija.

Stanija je svojevremeno u Americi sarađivala sa Hju Hefnerom, a jednom je izabrana za najlepšu golf devojku. Kako je tada izgledala možete videti u galeriji ispod, a sudeći po komentarima mnogi smatraju da je tada bila izazovnija nego sad, te da joj intervencije nisu bile potrebne.

Dobrojevićeva je nekada negovala prirodan izgled, dok sada izgleda drugačije, budući da je imala veliki broj operacija na svom telu.

Stanija je, kako se pisalo, operisala grudi, usne, jagodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading