"TRAŽILA BIH KAZNU KAO ZA SILOVATELJE" Milena Kačaveda prvi put otkriva detalje o razvodu, pa priznala sve o obećanju koje joj je Ana dala pre Zadruge! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda prvi put otkriva najintimnije detalje o svom životu i razvodu u emisiji ,,Estradno savetovalište"!

"TRAŽILA BIH KAZNU KAO ZA SILOVATELJE" Milena Kačaveda prvi put otkriva detalje o razvodu, pa priznala sve o obećanju koje joj je Ana dala pre Zadruge! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" gost je bila Milena Kačavenda, koja je otkrila najintimnije detalje o svom životu. Naime, Milena je u žižu javnosti ušla zbog kume Ane Ćurčić i njene ljubavne drame sa Zvezdanom Slavnićem

 

 

Međutim, kako je i sama rekla, u emisiji ,,Estradno savetovalište" otkrila je do sada nepoznate detalje o njoj, tako je progovorila o problemima u braku, ali i prvi put govori o razvodu. 

Kako je istakla, Milena se razvela tek prošle godine od supruga, a ne krije da je uz njega stajala i kad su bili tmurni, ali i vedri dani. No, to nije sve, Milena se dotakla i detalja o kumi Ani i Zvezdanu, pa je otkrila o obećanju koje je dobila pre njenog ulaska u Zadrugu. 

- Ana i ja smo pričale, ona mi je dala obećanje da će otići na lečenje u jednu privatnu kliniku - govori M;ilena u emisiji ,,Estradno savetovalište" i dodaje o bivšem suprugu:

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda i Ognjen Bogdanović

 

- Ja sam bila mudra, nikada nisam išla silom, nego pričom, mora da se razgovara. Ja sam imala jednu scenu u kući, gde sam ja šiznula totalno, moj muž je zdimio od mene, posle sat, dva me je nazvao i pitao me: ,,Da li si ti normalna?". I to što sam ja tog dana polupala čaše, šolje, piksle, da se ispraznim, ma suludo je, izađite na Adu i istrčite. Na kraju krajeva, ako se ne slažete, onda se razvedite. Ja sam se razvela tek prošle godine, imam dva punoletna momka, dece, mi smo bili par za koji se mislilo da se nikad neće razići i prošla sam užasan brodolom. 27 godina zajedničkog života, to je veliki period. Prošla sam turbulenciju, završila sam kod psihiloga, imala sam svrab, uznemirena, videla sam da ne mogu bez stručnog lica. I dan danas idem kod psihologa, zahvaljujući njemu sam mnogo tih stepenika ispreskakala. 

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda u "Estradnom savetovalištu"

 

- Ja bih za takve tražila neke mere kao za silovatelje, potencijalne ubice, 10 godina, pa bihmu dala ašov i motiku da rilja, odavde do Los Anđelesa. 

Ukoliko ste propustili neku epizdou ,,Estradnog savetovalište", možete pronaći klikom OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading