OGLASILA SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ NAKON SKANDALOZNIH OPTUŽBI! Pevačica progovorila o AFERI MITO: Odvratno je!

Autor:

Zabava

19.02.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić progovorila o optužbama iznetim na njen račun.

OGLASILA SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ NAKON SKANDALOZNIH OPTUŽBI! Pevačica progovorila o AFERI MITO: Odvratno je!

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

Snežanu Đurišić optužila je majka kandidata ''Zvezda Granda'' Dušana Vukadinovića da je tražila mito kako bi njen si prošao u dalji krug takmičenja, a kako oni to nisu želeli da urade, da je ispao u trećem krugu.

Republika

Foto: printscreen/zvezde granda

Dušan Vukadinović

Tim povodom se oglasila i pevačica narodne muzike.

- Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vreme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smešne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića - rekla je Snežana za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Ana

19.02.2023 15:34

Ako Saša odlučuje zašto je ona tražila pare?

Miroslav Nikolić

19.02.2023 18:28

Verujem predivnom momku Dušanu Vukadinoviću, tom maestralnom mladom pevaču i njegovoj majci, a ništa ne verujem Snežani Đurišić.

Vizionar

19.02.2023 20:07

E pa nije Srbija vise sto je nekad bila da crnogorci uvek dobijaju sto pozele. Sad kuknjava i optuzbe a ja pitam, zasto bi jedna poznata zvezda poput Djurisicke trazila od njega pare kad ionako o prolazu dalje odlucuju clanovi zirija i Sasa Popovic. Koliko bi im para trebalo da sve kupe, samo razmislite.

Dragan

20.02.2023 19:34

@Vizionar - E izem ti logiku.