TO ŠTO SAM IZNELA SVOJ STAV NE ZNAČI DA NEKOG MRZIM! Katarina Živković progovorila o sukobu sa Milicom Pavlović

Autor:

Zabava

09.02.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković progovorila je iskreno o odnosu sa koleginicom, pa istakla na čiji koncert bi pre otišla, koncert Milice Pavlović ili Aleksandre Prijović.

TO ŠTO SAM IZNELA SVOJ STAV NE ZNAČI DA NEKOG MRZIM! Katarina Živković progovorila o sukobu sa Milicom Pavlović

Foto: ST/N. PANČIĆ

Katarina Živković

Katarina Živković je još pre nekoliko godina održala solistički koncert u rodnom Leskovcu, a ističe da sa koncertom u Beogradu ne žuri, a potom je prokomentarisala koleginice.

- Obe su fenomenalne, svaka na svoj način. Mislim različite su, ali su sjajne u svom poslu, tako da bi definitivno otišla kod obe – rekla je Katarina.

Republika

Foto: ATA Images

Katarina Živković

U medijima se nedavno pojavila i vest da su se Milica i Katarina otpratile na društvenim mrežama, a evo kako pevačica to komentariše.

Republika

Foto: Mozzart

Milica Pavlović

- Ja zaista nisam u svađi, ne svađam se, to što sam iznela svoj stav ne znači da nekoga mrzim i da govorim nešto loše o nekome. Nisam ja nikoga otpratila, mene su otpratili – zaključila je Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading