KONCERT NIJE BIO NI ZAKAZAN! Oglasio se Miroslav Ilić i otkrio ISTINU nakon navoda da mu je otkazan koncert u Sarajevu!

Autor:

Zabava

06.02.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić je otkrio istinu povodom pisanja bosanskih portala da je njegov koncert u Sarajevu otkazan!

KONCERT NIJE BIO NI ZAKAZAN! Oglasio se Miroslav Ilić i otkrio ISTINU nakon navoda da mu je otkazan koncert u Sarajevu!

Foto: ATA Images

Nakon što su bosanski mediji objavili vest da je folk zvezdi Miroslavu Iliću otkazan koncert u Sarajevu, pevač se oglasio za Republiku.

Kako je prethodno preneo Faktor, pevač je trebalo da peva u olimpijskoj dvorani Zetra 11. marta, ali su organizatori odlučili da ga otkažu.

Miroslav Ilić nam je sada otkrio pravu istinu.

- Nije bio ni zakazan koncert, kada bude bilo bićete obavešteni - rekao nam je pevač i dodao da ne zna ko je i zašto plasirao tu lažnu informaciju. 

Republika

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić koncert

 

Podsetimo, koncert Miroslava Ilića je takođe bio otkazan pre šest godina. Kao razlog tada se navodio snimak koji je kružio internetom, a na kojem Ilić na turističkoj manifestaciji "Kupusijada" u rodnim Mrčajevcima, u Srbiji, peva nacionalističku pjesmu "Morem plovi jedna mala barka", koja veliča četničkog vojvodu Dražu Mihailovića.

Inače, Miroslav Ilić je doživeo neprijatnost kada je u subotu uveče, pred njegov nastup u Sračinecu kod Varaždina u Hrvatskoj, izbila žestoka tuča. Tuča između dvojice muškaraca je eskalirala, krvi je bilo na sve strane, a na kraju je reagovala policija kao i Hitna pomoć.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading