TAMARA REDOVNO OBILAZI BIVŠEG MUŽA U ZATVORU! Starleta mu nosi pakete i ide u posete, a kada su ONE tu mora da ČEKA!

Autor:

Zabava

02.02.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je uz bivšeg muža i u najtežim trenucima.

TAMARA REDOVNO OBILAZI BIVŠEG MUŽA U ZATVORU! Starleta mu nosi pakete i ide u posete, a kada su ONE tu mora da ČEKA!

Foto: Republika

Bivši suprug Tamare Đurić Nikola Kačarević od novembra prošle godine je u pritvoru jer je uhapšen kao pripadnik kriminalne grupe kojoj se na teret stavlja da je radila za kavački klan i Radoja Zvicera.

- Kačarević se sumnjiči da je od vođe "vračaraca" dobio zadatak da u stopu prati Šarca i javlja im sve o njegovim navikama. Direktno je, navodno, obaveštavao Vušovića čak i o tome kakvu garderobu nosi Šarac, sa kojim je Kačarević bio izuzetno blizak. Za tu uslugu je, kako sumnja tužilaštvo, starletin muž dobio 6.000 evra - rekao je sagovornik iz istrage, prenosi Kurir.

Foto: Instagram

Tamara Đurić i Nikola Kačarević sa ćerkom

Kako se dalje navodi, Tamara je posetila bivšeg muža u pritvoru.

- Tamara Đurić je Kačareviću u ponedeljak donela paket, na koji on ima pravo kao i drugi pritvorenici. U vreme kada je ona došla na prijavnicu u poseti je bila i Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka - otkriva izvor pomenutih medija i dodaje da je morala duže da čeka jer kada Belivuku i Miljkoviću dolaze supruge, na snazi je poseban režim.

Foto: Ognjen Bogdanović

Tamara Đurić i Nikola Kačarević na venčanju

Ona navodno redovno dolazi u posetu Kačareviću i donosi mu pakete.

- Kačareviću donosi hranu, ali i sve drugo što mu treba, garderobu i pribor za ličnu higijenu. Dolazi mu i u posetu - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading