"JA ZA GOSTOVANJA TRAŽIM ČVARKE I SLANINU" Saška Karan potkačila Nadu Topčagić, pa joj poručila jaku poruku!

Autor:

Zabava

02.02.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan udarila na Nadu Topčagić!

"JA ZA GOSTOVANJA TRAŽIM ČVARKE I SLANINU" Saška Karan potkačila Nadu Topčagić, pa joj poručila jaku poruku!

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Pevačica Saška Karan poznata je po oprečnim mišljenjima kada su u pitanju njene kolege sa estrade. Tako je ovaj put Saška imala pik na koleginicu Nadu Topčagić, o kojoj je iznela surovo mišljenje. 

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada Topčagić

 

Naime, u javnosti se pojavila informacija da pevačica nada Topčagić traži određene materijalne stvari kako bi gostovala u emisijama, što je šokiralo javnost. Saška je prokomentarisala tu pojavu. 

Foto: Paparazzo Lov // DNK

Saška Karan

 

- Koliko sam čula, nju je jedna televiziaj zvala da gostuje kod njih i da peva uživo kao neki koncert u emisiji gde se naručuju pesme i to traje satima. Nada je tada za taj angažman tražila taj kotao za grejanje. Šta ja znam, ako žena treba satima na televiziji da peva, onda možda i zaslužuje taj kotao. Ja Nadu volim najviše od svih sa estarde, jer je luckasta pozitivno. Što se mene tiče, ja pojedinim televizijama isključivo tražim pare, ali su škrti. Drugima samo slaninu, čvarke i pršutu. Da li Nadi treba to, ne znam, ali to je njen izbor -  rekla je Saška za Star. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading