SAMO SU MI OKAČILI BUBICU I REKLI DA GA MENJAM! Sanja Kužet otkrila kako je postala voditeljka! HIT PRIČA koju malo ko zna!

Autor:

Zabava

01.02.2023

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet važi za jednu od popularnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a njena priča kako je počela da se bavi ovom branšom je više nego filmska.

SAMO SU MI OKAČILI BUBICU I REKLI DA GA MENJAM! Sanja Kužet otkrila kako je postala voditeljka! HIT PRIČA koju malo ko zna!

Foto: printscreenPinkTV

Sanja Kužet je gostujući kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" otkrila kako je počela da se bavi ovim poslom.

- Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio - rekla je Sanja.

Republika

Foto: printscreenPinkTV

Sanja Kužet

 

- Izvinite, o čemu pričate - ubacio se Voja.

- U moj jutarnji program pre 20 godina - dodao je voditelj.

Republika

Foto: printscreenPinkTV

Ognjen Amidžić

- Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: "Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?", ja kažem: "Ali, ja sam gost", kažu oni meni: "Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on". Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - objasnila je Sanja.

- Ona meni na svakom snimanju "Zvezda Granda" kaže: "Hvala ti Ognjene" - nasmejao se Voja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading