SUD ODBIO DA PONOVO SMANJI KAZNU UBICI ŠABANA ŠAULIĆA: Ide iza rešetaka!

Autor:

Zabava

31.01.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački sud odbacio je reviziju presude koju je zatražio nemački državljanin osuđen zbog toga što je skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo pevač Šaban Šaulić

SUD ODBIO DA PONOVO SMANJI KAZNU UBICI ŠABANA ŠAULIĆA: Ide iza rešetaka!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Navodno, sudije su ustanovile da u presudi nije pogrešno primenjeno materijalno pravo, čime je ona postala pravosnažna i osuđeni će morati da provede tri godine iza rešetaka.

Podsetimo, Alsin Levent je prvobitno osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog dvostrukog ubistva iz nehata. Međutim, u oktobru prošle godine njemu je kazna smanjena za tri meseca, a porodica Šaulić je bila razočarana i pored toga što su smatrali da je prvobitna kazna bila mala.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić

- Nama je advokat pre suđenja rekao da je pet godina kazne plafon, dobiće najverovatnije oko četiri godine, na kraju je bilo tri godine i tri meseca. Šok je bio za nas, to je malo. To je čovek koji nema nikakvo kajanje, pokazuje odbojnost ka tom događaju, sve vreme gleda u pod i ćuti. Napravio je nekih pet krivičnih radnji pre nego što je došlo do sudara. On je ukrao auto, vozio je bez vozačke dozvole, bio je pijan, drogiran i vozio je duplo većom brzinom od dozvoljene - pričala je Goca u oktobru prošle godine i dodala:

Republika

Foto: TV Prva printscreen

Goca Šaulić

 

- Oni su smatrali da je tri godine i tri meseca dovoljno. Nama je to bilo strašno kao porodici. Ne postoje sad godine da bi mogli da ga osude da bismo mi bili zadovoljni. Ali, tri porodice su uništene, to je bedno i malo, ti ljudski životi su devalvirani. Ne znam da li to ima veze sa time što je on nemački državljanin, neću sad da prejudiciram, ali verovatno negde sve to postoji. Ali je delo je učinjeno. Onda smo se mi žalili, tražili da se preinači u ubistvo sa predumišljajem što su odbili. Žalbeni sud u Bilefeldu je doneo odluku zbog protoka vremena i zbog pokazanog njegovog kajanja. Ne znam gde je to pokazao. Oni su mu smanjili kaznu za tri meseca - rekla je pevačeva udovica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading