ISPLIVALA FOTKA ELENE KITIĆ IZ DETINJSTVA! Danas svi bruje o njenim estetskim operacijama, a evo kako je izgledala sa 12 godina (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruži fotografija Elene Kitić kada je bila devojčica!

ISPLIVALA FOTKA ELENE KITIĆ IZ DETINJSTVA! Danas svi bruje o njenim estetskim operacijama, a evo kako je izgledala sa 12 godina (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Elena Kitić važi za jednu od popularnijim i atraktivnijim pevačicama mlađe generacije. Već dugo se priča o estetskim korekcijama kojima se podvrgla, a njena izdanja bez šminke uglavnom nisu dostupna javnosti.

S obzirom na to da je dete poznatog estradnog para Marte Savić i Mileta Kitića, Elena se još odmalena navikavala na javnu scenu.

Na društvenim mrežama je isplivala fotografija na kojoj je Elena Kitić imala samo 12 godina, a društvo joj pravi mama Marta.

 

 

Elena je imala potpuno drugačiji stajling u tinejdžerskom dobu, a s obzirom na to da se često upoređuju njene današnje fotografije sa ovim davnim, evo prilike da vidite koliko se promenila.

Mnogi kažu da je tatina ćerka - preslikani Mile Kitić, koji ima još jednu ćerku iz prvog braka koja se ne bavi muzikom, dok Marta Savić ne izgleda puno drugačije nego danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading