OGLASILA SE BARBARA BOBAK! Nakon šok navoda da je u šemi sa OŽENJENIM muškarcem, pevačica otvoreno progovorila o AFERI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu mediji, Barbara Bobak se tajno viđa sa oženjenim muškarcem u njenom stanju.

OGLASILA SE BARBARA BOBAK! Nakon šok navoda da je u šemi sa OŽENJENIM muškarcem, pevačica otvoreno progovorila o AFERI!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Barbara Bobak u navodnoj šemi sa oženjenim muškarcem, i da je šokantnu aferu raskrinkala prevarena supruga, koja je priložila dokaze njihovog tajnog dopisivanja.

Tragom ove informacije, pozvali smo Bobakovu kako bi nam otkrila o čemu se zapravo radi i da li je zaista postala ljubavnica, kako tvrdi supruga njenog navodnog partnera.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak u šemi sa oženjenim muškarcem?!

- E, ako je to objavljeno, onda sto posto mora da je istina! (smeh) Ma, daj, nemoj me zezati, molim te, kakva šema sa oženjenim... Nema od toga ništa, kakve, bre, poruke, o čemu mi pričamo?! Pa, ja sad mogu da stavim da mi poruke šalje ne znam ni ja ko, i da se napravi priča. Ne razumem o čemu se radi. Bože me sačuvaj - istakla je Barbara za Republiku.

Podsećanja radi, supruga navodnog Barbarinog partnera je otkrila da se pevačica od letos viđa u tajnosti sa oženjenim muškarcem, inače njenim nekadašnjim dečkom, koji sada ima ženu i decu. 

Suprug i ja smo bili na privatnom slavlju. Došla je Barbara. U jednom momentu moj suprug ju je onako mrtav pijan udario po zadnjici. Ona mu se nasmešila. Mogla je da mu razvali šamarčinu, da mu kaže: "Alo, majmune, jesi li normalan", ali ne, gospođica se nasmešila. Pokupila sam se i otišla, a njih dvoje su ostali još malo, nakon čega su završili u njenom stanu, i to do tri ujutru. Da sam to tad znala, napravila bih haos. Njihovo viđanje počelo je u avgustu. Oni su to nazivali psihoterapija, to duvanje i se*s. Eto, tuga - istakla je prevarena žena.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Barbara Bobak u šemi sa oženjenim muškarcem?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading