BAKA PRASE DOTAKAO DNO ŽIVOTA: Stiglo na naplatu bahaćenje jutjubera! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase dobio je pregršt sudskih poziva.

BAKA PRASE DOTAKAO DNO ŽIVOTA: Stiglo na naplatu bahaćenje jutjubera! (FOTO)

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj drži 45 aktivnih krivičnih prijava koje su podnete protiv njega.

Poznato je da je Baka već godinama na lošem glasu da je loš primer mladima, koji ga slepo prate, pa su njegovi snimci vrlo često na meti kritika, a sada su mu se sve obilo o glavu. 

Roditelji omladine smatraju da Ilić loše utiče na njihovu decu i da njegov uticaj treba smanjiti iliti ugasiti, naročito kada su društvene mreže u pitanju. 

Foto: Instagram.com

Baka Prase Instagram sudski pozivi

 

Izgleda da su neki od njih odlučili da učine neki konkretniji korak, poput pisanja krivične prijave. Međutim, jutjubera ovo nije preterano puno potreslo, pa je na Instagramu podelio fotografiju u kojoj u ruci drži sve što mu je stiglo na adresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading