ISPLIVAO HIT SNIMAK KSENIJE KNEŽEVIĆ IZ DETINJSTVA: Prvo televizijsko gostovanje sa poznatim tatom! Uzela mikrofon u ruke i ZAPEVALA PRED KAMERAMA (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preslatko!

ISPLIVAO HIT SNIMAK KSENIJE KNEŽEVIĆ IZ DETINJSTVA: Prvo televizijsko gostovanje sa poznatim tatom! Uzela mikrofon u ruke i ZAPEVALA PRED KAMERAMA  (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Pevačica Ksenija Knežević danas slovi za jednu od najuspešnijih mladih pevačica na našim prostorima. Nakon raspada grupe „Hurricane“ atraktivna pevačica se posvetila solo karijeri.

Ona je još kao mala pokazivala afinitete prema muzici i pevanju, a dokaz tome je i jedan video koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama.

Naime, video pokazuje Ksenijino prvo televizijsko gostovanje sa ocem u nekoj emisiji, kao i trenutak kada je prvi put zapevala pred kamerama.

 

 

Tom prilikom je sa ocem Nenadom Kneževićem Knezom otpevala njegov hit „Ti me znaš“ i tako je zaradila prvi aplauz.

Ovaj video je postao viralan na TikTok-u, a ljudi su u komentarima saglasni da je Kseniji bio predodređeno da postane pevačica i nadmaši svog poznatog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading