"SVE MI JE KRENULO OTKAD NE NOSIM CRVENI VEŠ" Nadica Ademov otkrila koga će poljubiti tačno u PONOĆ, pa priznala kakva je domaćica!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov će Novu godinu provesti radno, ali jedva čeka da poseti svoju majku za praznike.

Nadica Ademov važi za jednu od najtraženijih pevačica na našoj estradi, te su je nedavno prozvali i "kraljicom bakšiša", jer na svojim nastupima atmosferu uvek dovede do tačke ključenja. Atraktivna zvezda "Granda" stala je ispred objektiva portala Republika i sumirala utiske iz godine za nama, pa otkrila kakva je domaćica za praznike i s kim će podeliti poljubac kada se kazaljke sklope u najluđoj noći.

Nadice, 2022. godina se završila, šta si ostavila iza sebe, a šta si ponela sa sobom u narednu? Po čemu ćeš pamtiti prethodnih 12 meseci?

- Iza sebe ostavljam prelepih 12 pesama, jedan lep album, i to je po mom mišljenju nešto najlepše što mi se desilo u ovoj godini i što sam mogla da dam svojoj publici. Takođe, u novoj godini očekuje kako mene, tako i sve njih nešto novo, ali ne bih o tome još uvek da pričam. Prethodna godina je zaista bila uspešna što se tiče posla, ali i u privatnom životu. Hvala Bogu, sve je bilo dobro i kako treba, zdravlje nas je poslužilo. Moj album prvenac je trebalo da izađe 2020. godine, ali je korona sve to poremetila. Ko zna zašto je to dobro, možda je bilo subinski da se sve tako desi.

Foto: E-Stock/Tik Tak

Nadica Ademov Nova godina

Kao i svake Nove godine, i ovu ćeš provesti radno. Da li će ti društvo praviti partner?

- Naravno! Ove godine sam u Bosni, poljubac u ponoć će sigurno biti upravo sa njim. Nadam se da će pronaći pored mene u tom trenutku, kako bi bio prvi, ako ne - ko naiđe, dobiće poljubac i čestike od mene! (smeh)

Kada se kazaljke sklope u najluđoj noći, koja želja ti prva pada na pamet? Šta poželiš sebi?

- Veruj mi da mi je prva želja da budem zdrava ja, kao i moja porodica. To je nešto što je najbitnije.

Kada smo kod praznika, kakva si domaćica? Jesi li vrsna kuvarica?

- E, volim da kuvam! Volim da spremam, da se motam po kuhinji. Za paste sam specijalac! Time zaista mogu da se pohvalim, neću da budem skromna. Kada imam vremena, naravno, volim da kuvam kod kuće i uvek rado nešto spremim, ali kad nemam vremena, preostaje mi restoran.

Šta će naći na tvojoj trpezi?

- Za praznike ću najverovatnije otići kod majke, ona će da zavije i spremi sarmu, rusku, pite, kiflice... Biće tu svega! 

Koje uspomene ti se bude kada su praznici u pitanju?

- Pa to je nešto najlepše, kada u krugu porodice svi sednemo za sto, pričamo, tračarimo... Volim kada sam sa svojima, tada zaista imam onaj neopisivo prelep osećaj.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Nadica Ademov

Mnogi pričaju da je crvena boja u novogodišnjoj noći talična. Crveni veš, crveni ruž, šta ćeš ti crveno poneti te večeri?

- Iskreno da ti kažem, tri godine zaredom sam kupovala crveni veš i ništa mi nije pomogao. Otkad sam prestala da ga nosim, veruj mi, hvala Bogu, napredovala sam! Sve je krenulo nabolje! (smeh)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading