KAO ZEC SAM! Đani priznao za koliko doživi VRHUNAC!

Autor:

Zabava

07.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković priznao da intimne odnose obavlja ekspresno, te da je za njega, ako izdrži, četiri minuta i deset stotinki više nego dovoljno

KAO ZEC SAM! Đani priznao za koliko doživi VRHUNAC!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Đani

Folker Radiša Trajković Đani progovorio je o intimi, te priznao da može da doživi vrhunac kao zec, za minut! Naime, on je morao da odgovori na pitanje koliko je trajao najkraći seksualni odnos koji je imao, pa je rešio da bude iskren.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đani gost u emisiji Ami Dži Šou

- Ja sam tu kao zec, najkraći seks mi je trajao četiri minuta i deset stotinki. Ma minut, neka bude tako, jesi sad srećan - u jednom dahu rekao je pevač voditelju u emisiji "Amidži šou", dok je Ognjen negodovao na njegov odgovor smatrajući da nije realan i da uvek može manje.

Za razliku od Đanija, Darku Laziću je zapalo da kaže koliko je trajao njegov najduži seks.

- Ne sećam se tačno, ali najduži je bio 15 min. To mi je normalno. Ako je duže, ne valja zbog srca, može da stane. Umara se čovek bezveze. Treba imati meru - pokušao je što ozbiljnije da zvuči Lazić.

Najurnebesniji momenat emisije bile su igrice gde su se dvojica folkera takmičila tokom igrica razotkrivanja. Darko i Đani su se našli jedan preko puta drugog i morali da odgovaraju na škakljiva pitanja koja su se ticala bakšiša.

Foto: Youtube printscreen

Darko Lazić i Đani u Ami Dži Šou

Pošto su obojica pevača poznata po najvećem bakšišu, ispred njih je postavljena posuda u kojoj se nalazilo brdo novčanica, a oni su odokativno morali da pogode koliko se tu evrića nalazi. Darko je pobedio jer je bio bliži u proceni. Jedan od zadataka je bio matematički, pa su pevači morali da izračunaju koliko im ostane bakšiša ako ga prethodno podele s bendom i plate porez na isti, gde se nisu pokazali, pa su obojica ostala bez boda. Darko je priznao da mu matematika nikad nije išla od ruke, dok je Đani zbijao šale na svoj račun, pa izjavio da nije ni išao u školu.

Lazić se najbolje snašao u brzini nabrajanja predmeta koji se mogu koristiti u kafanskoj tuči, pa je, kao iz topa, odgovorio da su to čaša, flaša i sto, dok je Đani briljirao odgovorom na pitanje koje tri stvari se nikako ne smeju prenositi preko granice. On je pobrojao heroin, kokain i oružje, pa dodao da su to u poslednje vreme i migranti. Kako su pitanja odmicala, Darko i Đani su bili opušteniji, pa od svakog odgovora zbijali šale na svoj račun.Tako smo od Lazića saznali da se u policiji ne može dobiti ćebe i hrana, ali mogu batine, a od Đanija da je idealno mesto za skrivanje švalera vanjska terasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading