SVE JE SPREMNO ZA ŽURKU DO ZORE: Nadica Ademov stigla na proslavu svog rođendan, a evo kojim pevačicama se desio PEH! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov večeras proslavlja 26. rođendan

SVE JE SPREMNO ZA ŽURKU DO ZORE: Nadica Ademov stigla na proslavu svog rođendan, a evo kojim pevačicama se desio PEH! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Čini se da je tekuća godina bila berićetka za Nadicu Ademov, s obzirom na to da je snimila album, da se udaje za milionera i da večeras proslavlja 26. rođendan u jednom prestižnom beogradskom hotelu. 

Kako i dolikuje, slavljenica je pristigla pre svih zvanica, ali po svemu sudeći, nije došla spremna, već će pripreme završiti u hotelu. 

Naime, Ademova je samo projurila pred predstavnike sedme sile u opuštenom izdanju i u ravnoj obući, dok je na sebi imala bundu, a nema sumnje da će se pevačica svojski potruditi da na sopstvenom rođendanu zablista u punom sjaju. 

Mađu prvima na proslavi rođendana Nadice Ademov pristigle su kume Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović, kojima se desilo mali peh. Umesto da uđu na pravi ulaz gde se održava proslava, pevačice su se izgubile i zaputile u hotel. 

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović promašile ulaz na rođendan

Nakon njih pristigao je Uroš Živković, a ovo bi bio samo još jedan događaj u nizu na kom su se sastali bivši partneri, s obzirom na to da su Živković i Mladenovićeva pre nekoliko dana gostovali zajedno u emisiji, prvi put nakon raskida. 

U nastavku teksta pogledajte kako Živković izgleda da proslavi rođendana koleginice: 

Republika

Foto: Republika.rs

Uroš Živković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading