JOVANA JEREMIĆ U NARODNOJ SKUPŠTINI: "Da nisam megazvezda, radila bih kao poslanica, pomogla sam narodu više nego neki političari"

Autor:

Zabava

28.11.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić oglasila se za portal Republika.rs nakon što je objavila fotografiju iz Narodne skupštine

JOVANA JEREMIĆ U NARODNOJ SKUPŠTINI: "Da nisam megazvezda, radila bih kao poslanica, pomogla sam narodu više nego neki političari"

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić na Instagram profilu objavila je fotografiju iz Narodne skupštine Beograda, koja je izazvala veliku polemiku u komentarima. 

- Posle 15 godina sam opet stala za ovu govornicu. Prvi put kao najbolji srednjoškolac Srbije, a ovog puta kao medijski zaštitnik građana Srbije i voditelj sa najboljim televizijskim rezultatom u zemlji - napisala je Jovana. 

 

 

Jeremićeva se potom oglasila za portal Republika i otkrila da je u Skupštini snimila vanserijsku najavu i špicu, koju će ekskluzivno emitovati u subotu u "Vikend jutro sa Jovanom Jeremić":

- Ja sam tamo bila kao najblji srednjoškolac, tada sam bila i proglašena sa Belog dvora. Ja sam tada bila u Skupštini, tada je Koštunica bio predsednik, a sada posle 15 godina. Snimili smo najbolju špicu svih vremena, to će biti prikazano, u skladu sa mojim obrazovanjem, našla sam se na mestu gde je možda trebalo da radim i bila bih poslanica. Ja sam činila za narod više nego mnogi političari. Narod ih je izabrao, a oni izbegavaju sednice, tako da, ja sam ispoštovala narod. Ja sam prvi,  ja se borim za narod, ja sam poslednja linija odbrane naroda i tu priču ekranizujem - ispričala je Jovana za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading