BIĆE FUDBALERKA, IMA I FUDBALSKU LOPTU! Kaća Grujić progovorila o ćerki Katji, pa priznala kada planira DRUGO DETE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.11.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić progovorila o mezimici.

BIĆE FUDBALERKA, IMA I FUDBALSKU LOPTU! Kaća Grujić progovorila o ćerki Katji, pa priznala kada planira DRUGO DETE! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Katarina Grujić pojavila se na otvaranju Lola radija i tom prilikom otkrila da najviše voli u kolima da sluša radio, kao i da voli kvalitetne stare pesme.

- Meni se ne dešava da ja svoje demo snimke ili pesme delim svojim drugaricama, mami, tati, sestri, bratu, ja to nikada nikome ne šaljem. Kada izađe svi tek onda čuju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić o pesmama

Ćerki Katji se uskoro bliži prvi rođendan, a Kaća ne krije da joj je tih godinu dana proletelo, te je otkrila i da li priželjkuje drugo dete.

- Danas smo poslali prijateljima pozivnice za prvi rođendan, jedva čekam da proslavimo, biće to prelema intimna ceremonija - kaže Kaća, pa otkriva šta bi uradila da Katja poželi da krene tatinim stopama:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić o ćerki

- Ako bude talentovana za to ja ću je podržati, što da ne. Ja sam rekla, želela da bude fudbalerka, pevačica, glumica, doktor, šta god da poželi, ako bude talentovana i ako to stvarno iskreno voli ja ću je podržati. Svekar i svekrva su joj kupili loptu još kad je imala tri meseca, sad već trči i šta god da vidi ona šutne - rekla je kroz smeh Grujićeva i otkrila kada planira drugo dete:

- Još jedna godina, sledeće godine na poslovnom planu imamu dosta planova i Marko i ja.

Šta je Katarina još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading