KONAČNO ĆE SRBIJA SAZNATI KO JE ON: Nikolićeva popljuvala Rastu za sve pare, a mnogi sumnjaju da je poludela zbog OVE KOLEGINICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2022

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić je od jedanput počela da preti da će otkriti sve o bivšem mužu jednom za svagda

KONAČNO ĆE SRBIJA SAZNATI KO JE ON: Nikolićeva popljuvala Rastu za sve pare, a mnogi sumnjaju da je poludela zbog OVE KOLEGINICE! (FOTO)

Foto: Goran Doljančević

U jeku je medijski rat bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu otkrila da planira da otkrije sva "zlodela" koje je reper počinio njoj i njenoj ćerki, a onda se oglasila za domaće medije, pa otkrila nove detalje: 

Republika

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Stefan Đurić Rasta

-Ako sam napisala zlodela, znači zlodela! Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu"! Na gospodina "Ristu"! Više mi ga je pun ku*ac i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, i šta je on, i gde je on, ali i šta sam ja, i tako dalje... Trenutno nemam odgovora na sva pitanja, ali smišljam šta ću uraditi da konačno jednom i zauvek stanemo na put tom "velikom tati" i toj "mami", koja stalno nije dobra mama, pa ćemo da vidimo ko je mama, a ko tata ove priče, jer mi je više pun ku*ac svega, iskreno da kažem - govori Ana Nikolić u jednom dahu za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ana Nikolić

Dan pre nego što je Nikolićeva rešila da se javno oglasi, Rasta je nastupao sa Natašom Bekvalac u Parizu, pa su mnogi pomislili da je možda pevačica samo imala izliv ljubomore:

Republika

Foto: Instagram printsceen

Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac

Podsetimo, nakon oglašavanja njegove bivše na društvenim mrežama, Rasta je otkrio u kakvom su odnosu:

- Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar niti ću se oglašavati tim povodom - rekao je reper za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

07.11.2022 20:55

Jako ružno zbog detete, mada bi još 5000 evra rešilo stvari! Pukla?!